Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτόστρωση οδών πέριξ του 19ου Δημοτικού Σχολείου.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ασφαλέστερη η πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολείο.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους πέριξ του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, από την αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Δήμου Κατερίνης.

Των εργασιών ασφαλτόστρωσης, προηγήθηκε διάνοιξη οδού, η τοποθέτηση κρασπεδορείθρων, ενώ τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η επίστρωση των νέων πεζοδρομίων με κυβόλιθους. Η συγκεκριμένη οδός (Ν. Καζαντζάκη) καθώς και εκείνη που την τέμνει, παραδόθηκαν ήδη στην κυκλοφορία.

«Η ολοκλήρωση των έργων ενισχύει την ασφαλή πρόσβαση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων προς το σχολείο» δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης, ο οποίος επισκέφτηκε μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλο την περιοχή, τόνισε: «Με τη διάνοιξη της συγκεκριμένης οδού και την ολοκλήρωση των εργασιών, παρέχεται η δυνατότητα μιας ακόμη εναλλακτικής οδού πρόσβασης στο σχολείο, ενώ αντιμετωπίζονται φαινόμενα κυκλοφοριακής συμφόρησης που παρατηρούνται κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από το σχολικό συγκρότημα».

 


Μοιραστείτε το Άρθρο