Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη παρεμβάσεις διαγράμμισης του οδικού δικτύου (Όμως…!)

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

Δελτίο Τύπου που λάβαμε από τον Δήμο Κατερίνης, μας χαροποίησε για τις παρεμβάσεις που γίνονται στις διαγραμμίσεις πεζών σε διάφορα σημεία των δρόμων της πόλης. Το δελτίο τύπου έχει ώς εξής (με φωτογραφίες του Δήμου):

 

Δήμος Κατερίνης

Γραφείο τύπου

31-08-2016

Στις συστηματικές παρεμβάσεις διαγράμμισης των οδών, οι οποίες εκτελούνται καθημερινά, από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών, εντάσσονται οι διαγραμμίσεις στις οδούς 16ης Οκτωβρίου & Λ.Ιασωνίδη αντίστοιχα.

Σε εξέλιξη παρεμβάσεις διαγράμμισης του οδικού δικτύου 2

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι διαγραμμίσεις, αποτελούν για τον δήμο Κατερίνης, πρώτη προτεραιότητα, καθώς αφορούν την οδική ασφάλεια και έχουν ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών.

Σε εξέλιξη παρεμβάσεις διαγράμμισης του οδικού δικτύου 1

Ανάλογες διαγραμμίσεις εκτελούνται σε κεντρικούς και δευτερεύοντες οδικούς άξονες στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, όπου κριθεί απαραίτητο και κατόπιν υπόδειξης της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Καθημερινά τα συνεργεία του Δήμου Κατερίνης συνεχίζουν τις διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου, προκειμένου να είναι εμφανείς τόσο στους διερχόμενους οδηγούς, όσο και στους πολίτες.

Βλέπουμε ευχάριστα την εξέλιξη για πεζούς και οδηγούς. Αν και κάποια μεμονωμένα σχόλια κάποιων είναι ενάντια στα ρεπορτάζ μου με τον τρόπο που δημοσιεύονται, δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στην πραγματικότητα γι’ αυτό και την αναδεικνύω.

Όλες, μα όλες οι διαγραμμίσεις πεζών στους δρόμους της Κατερίνης που έχουν γίνει προσφάτως, ξέφτισαν και «εξαφανίστηκαν». Έκανα ρεπορτάζ και γι’ αυτό. Το θέμα έφτασε σε Δημοτικό Συμβούλιο όπου και παραδέχθηκε ο δήμαρχος Κατερίνης ότι οι μπογιές που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν οι κατάλληλες, άσχετα που δήλωσε παλαιότερα ότι χρησιμοποιούνται οι καλύτερες μπογιές που δεν… ξεφτίζουν!!!

Για να συνεχίζεται όμως η διαγράμμιση, (πέραν του ότι συνεργεία τεχνικών υπηρεσιών με… παντόφλες, μόνο στην οπισθοδρομική Ελλάδα θα δούμε) αυτό σημαίνει ότι βρέθηκαν(;) πλέον οι κατάλληλες μπογιές που δεν ξεφτίζουν και διαρκούν, και κατά συνέπεια χαιρόμαστε ιδιαίτερα.

Εκτός εάν ο χρόνος (2-3 εβδομάδες) δείξουν το αντίθετο.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

BANNER Κατασκευές.Movie_Snapshot (3)

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο