«ΔΑΒΙΔ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΟΛΙΑΘ». ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (11-01-2020)

 

Δεν είναι ο μοναδικός! Εκατομμύρια συμπολίτες μας βρίσκονται έρμαια στις δαγκάνες των τραπεζών όπου υπεξαιρούν παρανόμως τα χρήματα των χρεωμένων καταθετών.

Εν προκειμένω, στην Τράπεζα Πειραιώς παρακράτησαν χρήματα καταθέτη που χρωστάει ενώ η πράξη αυτή τής τράπεζας θεωρήθηκε από τον καταθέτη ώς υπεξαίρεση των χρημάτων του και κατέθεσε μήνυση κατά τής τράπεζας. Μετά την παρέλευση ημερών, πήγε και πάλι ο πολίτης να πάρει τά χρήματα του αλλά τον αντιμετώπισαν αυταρχικά. Στην συνέχεια κάλεσε ο πολίτης την αστυνομία, εφόσον υπάρχει μήνυση κατά τής τράπεζας, και στην παρουσία των αστυνομικών η διευθύντρια τής τράπεζας άλλαξε συμπεριφορά ενάντια στον πελάτη και μετά από διαπραγματεύσεις αναγκάστηκε η τράπεζα να δώσει τά υπεξαιρεμένα χρήματα στον πελάτη της.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με αξίωση αποζημίωσης τού πελάτη με αγωγή που καταθέτει για την ζημιά που υπέστη.

Δίδαγμα: Ο κάθε πολίτης σε παρόμοια θέση ώς έρμαιο των τραπεζών και τραπεζιτών, μπορεί να διεκδικήσει τά χρήματα του που υπεξαιρούν οι τράπεζες από τον λογαριασμό του για οποιοδήποτε χρέος του.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΜΕ 230 ΚΑΙ ΠΛΈΟΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.

 

©www.Pieria.tv – 2020


Μοιραστείτε το Άρθρο