ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (άρθρο+βίντεο)

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 1

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένας Αυστριακός ειδικός σε πολιτικά θέματα, ο Dr. Michael Ley αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι περίπου 1,5 εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκατασταθεί σήμερα μόνο στην Γερμανία.

«Στην Αυστρία έχουν σχεδόν 50.000 αιτήσεις ασύλου που έχουν γίνει μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Η εισροή δεν φαίνεται να έχει τέλος. Περίπου το 80% των προσφύγων και των μεταναστών είναι μουσουλμάνοι. Έτσι θα αλλάξουμε την Ευρώπη και τις κοινωνίες της.

»Μην πιστεύετε τα ψέματα ότι έρχονται μετανάστες που θέλουν να ξεφύγουν από τον πόλεμο και την δυστυχία. Έρχονται άνθρωποι με τσέπες γεμάτες χρήματα. Ξέρουν ακριβώς και για ποιο λόγο έρχονται. Στην πραγματικότητα είναι μια σχεδιασμένη καλά οργανωμένη κατευθυνόμενη εισβολή.

»Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αγοράσει από την ISIS συριακά διαβατήρια συχνά και από πεθαμένους. Όταν οι Τζιχαντιστές κατακτούν μια πόλη, όπως έγινε στην Μοσούλη, πουλούν τα διαβατήρια σκοτωμένων και κανονίζουν την μετακίνηση των λαθρό προς την Ευρώπη.

»Τότε εφαρμόζουν το πονηρό τους σχέδιο, να τους πετούν με αεροπλάνα στην Βουλγαρία και από Βουλγαρία στην Τουρκιά και με την έγκριση των τουρκικών αρχών συνεχίζουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη. Οι τουρκικές αρχές είναι μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και η Σαουδική Αραβία χρηματοδοτεί επίσης αυτήν την προσπάθεια.

»Δεν χρειάζεται ούτε καν να τους πληροφορήσουν σε ποιο κράτος θα τους πάνε, γιατί αυτοί όλοι ξέρουν εκ των προτέρων πολύ καλά σε ποιο κράτος θα πάνε. Ξέρουν εκ των προτέρων ποιον θα συναντήσουν, για παράδειγμα στο Αμβούργο, στην τάδε οδό κ.τ.λ. είναι όλα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια οργανωμένα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2

»Είναι μια καθαρή επιχείρηση κατάκτησης μιας ηπείρου, την όποια φιλοδοξεί από καιρού το Ισλάμ. Να το καταλάβετε επιτέλους αυτό καλά. Δεν έρχονται φτωχοί και κακόμοιροι άνθρωποι. Οι πραγματικά κακόμοιροι είναι ένα ελάχιστο ποσοστό. Αυτή η ηλιθιότητα επιτέλους να σταματήσει να λέγεται.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 3

«Για παράδειγμα,..» λέει ο Dr. Michael Ley, «αν εσείς σαν πολίτες Αυστρίας γυρίσετε με το αμάξι σας από την Ουγγαρία τότε θα σας σταματήσουν αμέσως στην εθνική οδό και αφού θα σας ελέγξουν πρώτα μετά μπορείτε να συνεχίσετε. Οι άλλοι περιφερειακοί δρόμοι έκτος από την εθνική είναι αποκλεισμένοι διότι από εκείνους τους δρόμους διοχετεύουν όλους τους μετανάστες στην Αυστρία χωρίς καν να τους ελέγξουν.

»Ενώ εσάς σας ελέγχουν, τους 10 000 που έρχονται λαθραία τους αφήνουν να περνούν ελευθέρα με κατεύθυνση την Βιέννη και το Σάλτσμπουργκ και ανάμεσα τους φυσικά και τρομοκράτες. Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι πρώτες στο να κατηγορούν τον κόσμο για ισλαμοφοβία, αλλά είναι ανίκανες σαν κράτη πλέον να προστατεύσουν τους πολίτες τους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 4

»Και το μεγάλο ερώτημα προς τις κυβερνήσεις και τους κυβερνώντες αν συνεχίσουν να έρχονται εκατομμύρια τι θα γίνει όλη αυτή η κατάσταση;

»Και η απάντηση τους είναι, μην ανησυχείτε τα ελέγχουμε όλα. Βασικά δεν ελέγχουν πλέον τίποτα. Η απάντηση είναι ότι τα κράτη στην Ευρώπη απλά παραιτήθηκαν από το να προστατεύσουν τους πολίτες τους. Το κράτος έχει όμως την υποχρέωση να προστατεύει τους πολίτες και την περιουσία τους. Τα κράτη πλέον δεν μπορούν να προστατεύσουν κανέναν από αυτήν την εισβολή, ούτε να την σταματήσουν, διότι έχουν εντολή να μην την σταματήσουν με κανένα μέσον.

»Και τέλος τώρα πήγαμε και στο άλλο άκρο. Το κράτος να μην εγγυάται πλέον για την περιουσία μου, αλλά να έχει το δικαίωμα να κατασχέσει ακόμα και το σπίτι μου αν χρειαστεί. Και έχουν γίνει ήδη τέτοια παραδείγματα.

»Άρα με ποιό δικαίωμα εμείς να δεχόμαστε ένα τέτοιο κράτος και τέτοιες κυβερνήσεις;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 5

Μαζί με τα τελευταία γεγονότα έχουν συμπληρωθεί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες ισλαμικής κυριαρχίας τρόμου στην Ευρώπη. Να δούμε άραγε τι ωραίες εκπλήξεις θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr


Μοιραστείτε το Άρθρο