ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ – ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(12/12/2018)

 

Μετά από τις σημερινές κινητοποιήσεις των ξενοδόχων Παραλίας και Ολυμπιακής Ακτής Κατερίνης με την συνεργασία τού Δήμου Κατερίνης, για τον θόρυβο περί εγκατάστασης λαθρομεταναστών σε ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλοδαπού ξενοδόχου τής Κατερινόσκαλας, ο Γενικός Γραμματέας τής Μεταναστευτικής Πολιτικής κος Μιλτιάδης Κλάπας απέστειλε επίσημο έγγραφο στον Δήμαρχο Κατερίνης κο Σάββα Χιονίδη, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν πρόκειται να φιλοξενηθούν στην Ολυμπιακή Ακτή τού Δήμου μας οι… «αιτούντες άσυλο».

Ο Γραμματέας αποκάλυψε στο έγγραφό του ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο μας σήμερα το πρωΐ, δηλαδή πρίν την συνάντηση του με τους ξενοδόχους, αλλά στην συζήτηση δέν ειπώθηκε ότι υπήρχε διαβεβαίωση για την μη εκτέλεση τής απόφασης τού Υπουργείου για τους λαθρομετανάστες απλά διότι ήταν προφορική και όχι γραπτή διαβεβαίωση, έως ότου εστάλη και γραπτώς με το παραπάνω έγγραφο.

Πέραν τούτου, οι εν λόγω λαθρομετανάστες προέρχονται από τά νησιά τού Β.Α. Αιγαίου και όχι από την Γερμανία όπως δημοσιεύθηκε σε Blog κομπάζοντας μάλιστα ότι το είχε και αποκλειστικό, άσχετα που και η Pieria.tv εχθές δημοσίευσε την είδηση έχοντας την πληροφορία από πρώτο χέρι, με την διαφορά τού λάθους ότι ήδη εγκαταστάθηκαν οι λαθρομετανάστες στα δωμάτια, κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Το παραπάνω έγγραφο το δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο ΦΒ ο επικεφαλής τής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη Νίκος Μακρίδης όπου και μετά από την άδειά του το αναδημοσιεύω.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο