ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ «RIO 2016»

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

15-03-2016

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ «RIO 2016».

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι στις 25 Απριλίου 2016, στην πόλη μας, θα πραγματοποιηθεί Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων «RIO 2016», σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. «RIO 2016». Πρόκειται για ένα γεγονός που αποτελεί αντικείμενο παγκόσμιου ενδιαφέροντος, το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, καθώς και από ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ

Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως λαμπαδηδρόμοι να προσέλθουν έως την Δευτέρα 21 Μαρτίου στην Αστική Σχολή (Οδός Ειρήνης 12) κατά τις ώρες 08:30 π.μ. έως 14:00, για να παραλάβουν και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής.

Ο συνολικός αριθμός των λαμπαδηδρόμων, που θα επιλεγούν για τον Δήμο Κατερίνης είναι τέσσερις (4). Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ο.Α. «RIO 2016» απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή των λαμπαδηδρόμων είναι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Προτεραιότητα έχουν:

   Οι Ολυμπιονίκες

   Οι διακριθέντες στον Αθλητισμό με σειρά προτεραιότητας διάκρισης (όπως Παγκόσμια – Ευρωπαϊκά – Πανελλήνια Πρωταθλήματα κ.ο.κ.)

  • Οι διακεκριμένοι στις Τέχνες, στα Γράμματα και στην κοινωνική προσφορά.
  • Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές ή άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές δεξιότητες (ΑΜΕΑ).

Οι Λαμπαδηδρόμοι και οι Συνοδοί θα πληροφορηθούν έγκαιρα για την επιλογή τους και τις λεπτομέρειες που αφορούν στην συμμετοχή τους (ημερομηνία, ώρα, τόπο, παραλαβή υλικού, κ.λ.π.).

 

Δείτε την διαδικτυακή κάλυψη (του έτους 2013) της Ολυμπιακής φλόγας των Χειμερινών Αγώνων Σότσι 2014 από την www.sporeas.tv στον δεσμό ΕΔΩ.

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment