ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 62.000 ευρώ ΣΕ ΜΗΤΕΡΑ… ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (29-07-2020).

 

«Χειρότεροι των πρώτων», ψιθυρίζει ο λαός της Κατερίνης για την νέα διοίκηση τού Δήμου! «Βρήκαν το μέλι και…», μονολογούν οι δημότες.

Ο λόγος για την περιβόητη απευθείας ανάθεση που έκανε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός (όλως τυχαίως βεβαίως-βεβαίως) στην μητέρα τού αντιδημάρχου Δημήτρη Μορφακίδη.

Συγκεκριμένα, απευθείας ανάθεση με το ποσό των 62.331 ευρώ δόθηκε στην Ζωγραφούλα Μορφακίδου, μητέρα του αντιδημάρχου Κατερίνης Δημήτρη Μορφακίδη, για σίτιση (με σάντουιτς) των μαθητών τού Μουσικού Σχολείου Κατερίνης για το σχολικό έτος 2020-2021, ήτοι από 09/2020 έως 05/2021 (για 151 ημέρες με ημερήσιο γεύμα σε 281 μαθητές).

Σημειωτέων ότι, ο κύριος Μορφακίδης (υιός Ζωγραφούλας Μορφακίδου) είναι αντιδήμαρχος Οικονομικών τού Δήμου Κατερίνης.

Μάλλον δεν θα υπήρχαν άλλοι επιχειρηματίες στην Κατερίνη για να προβεί ο Δήμος σε διαγωνισμό (για καλύτερη τιμή ή να μοιράσουν την ανάθεση σε πολλούς) και δόθηκε απευθείας ανάθεση στην μητέρα του αντιδημάρχου Οικονομικών. Νόμιμο; Ίσως. Ηθικό όμως;;; Σίγουρα ΟΧΙ. Γι’ αυτό άλλωστε οι δημότες είναι ανάστατοι και κάποιοι οργισμένοι, επιφυλασσόμενοι για τις επόμενες εκλογές. Όπως λένε τουλάχιστον!

Η απευθείας ανάθεση όπως δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ PDF ΕΔΩ.

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο