ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΗΠΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(14/12/2017)

 

Το απόγευμα τής Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου, ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Κατερίνης, κύριος Ευάγγελος Κήπου, ότι κάποια άτομα εισέβαλαν στην κλειστή Κοινότητα με συνέπεια ο κύριος Κήπου να καταφτάσει στον χώρο.

Αυτό που αντίκρισε ήταν άτομα τής Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης με έναν κλειδαρά ο οποίος και άνοιξε την πόρτα τής Κοινότητας και εισέβαλαν οι άντρες μέσα.

Έκπληκτος ο κύριος Κήπου είδε στο γραφείο του συρτάρια ανοικτά και πεταμένα, ανάστατο το γραφείο του και κάποια έγγραφα να λείπουν από την θέση τους, καθώς και ένα τσαντάκι το οποίο και περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, όπως καταγγέλλει ο κύριος Κήπου.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία καταγγέλλοντας την διάρρηξη και επί τόπου έφτασαν άντρες τής Ασφάλειας Κατερίνης βρίσκοντας τους «εισβολείς» στην Κοινότητα. Όλη αυτή η επιχείρηση έγινε κατ’ εντολήν του δημάρχου Κατερίνης κυρίου Σάββα Χιονίδη, όπως ομολόγησαν οι άντρες τού Δήμου. Αμφότεροι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και υπεβλήθησαν μηνύσεις για διάρρηξη και κλοπή.

Ο πρόεδρος τής Κοινότητας Βαγγέλης Κήπου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερά μας μπροστά από το Κοινοτικό κτήριο τού Χωριού.

Μέρος τής συνέντευξης παρακολουθείτε τώρα ενώ περισσότερο ρεπορτάζ θα έχουμε σύντομα στην διαδικτυακή Pieria.tv

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο