Δρ. Κ. ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ, νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», και η… παραίτησή του.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

Στα πλαίσια του 33ου Ιεραποστολικού Συνεδρίου στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, [20-23 Ιουνίου 2014] έγινε μεταξύ άλλων και η παρουσίαση του νέου προέδρου του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Νέος πρόεδρος είναι πλέον ο Δρ. Κωνσταντίνος Μουρούτης, Φυσίατρος στο επάγγελμα, σε αντικατάσταση του κ. Χάρη Αναστασίου όπου και παραιτήθηκε για λόγους υγείας.

Η Διαδικτυακή τηλεόραση «sporeas.tv» και «BibleMedia.tv» κάλυψε αποκλειστικά την παρουσίαση χάριν των τηλεθεατών μας.

Δρ. Κ. ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ, νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», και η... παραίτησή του.

Πληροφορηθήκαμε όμως, ότι, ο κ. Μουρούτης παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου, και όπως ο ίδιος δήλωσε: "η απόφαση έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους ευσυνειδησίας και προσωπικής ηθικής που δεν δύναμαι να παραβώ, αδιαφορήσω, σιωπήσω ή αγνοήσω και δή, από την στιγμή που κλήθηκα όχι μόνο να μην κάνω αυτό ακριβώς αλλά με την εργασία και παρουσία μου να διασφαλίσω και να προασπίσω  αυτό τον σκοπό".  Μιλώντας γιά: "… λόγους ευσυνειδησίας και προσωπικής ηθικής που δεν δύναμαι να παραβώ" αφήνει βαρύτατους υπαινιγμούς για τον Σύλλογο.

Η απόφαση αυτή του κυρίου Μουρούτη μας οδήγησε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του όπου και ζητήσαμε να είναι περισσότερο σαφής τί άραγε εννοεί ότι "για λόγους ευσυνειδησίας και προσωπικής ηθικής" δέν επιθυμεί να συνεχίσει ώς πρόεδρος. Στην συνέχεια επικοινωνήσαμε με τον ιδρυτή του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», κύριο Χάρη Αναστασίου.

 

Γιώργος Οικονομίδης.

www.sporeas.tv

www.sporeas.gr

www.BibleMedia.tv

[Διαδικτυακές παραγωγές ποικίλων θεμάτων με Ρεπορτάζ, Ειδήσεις, Μουσική, Κοινωνία, Ταινίες, κ.ά.]


Μοιραστείτε το Άρθρο