ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΞΕΧΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(09/03/2018)

 

Άλλη μια φορά έγινα μάρτυρας του φαινομένου τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας στην Κατερίνη, όπου δύο Κοινοτικά συμβούλια έλαβαν χώρα σήμερα Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, ξέχωρα όμως μεταξύ τους. Με τους μέν και με τούς δε, να συνεδριάζουν σε διαφορετικά γραφεία τής Κοινότητας, όπως στην γνωστή ελληνική ταινία με τους «Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες».

Συγκεκριμένα, από την περασμένη Δευτέρα, 5 Μαρτίου, εστάλη πρόσκληση, από τον νέο πρόεδρο κύριο Πολυχρόνη, στους Κοινοτικούς συμβούλους να παραστούν στο σημερινό τακτικό συμβούλιο που θα γινόταν -όπως έγραφαν- στο γραφείο τής Κοινότητας.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος τής Κοινότητας κ. Βαγγέλης Κήπου με τους συμβούλους του κατέφτασαν στο γραφείο τού προέδρου αρκετή ώρα νωρίτερα αναμένοντας τον νέο πρόεδρο κ. Πολυχρόνη Κωνσταντίνο με τους συμβούλους του ενώ εντύπωση κάνει το γεγονός ότι υπάρχουν δύο τελικά πρόεδροι σε μια Κοινότητα που αποτελεί παγκόσμια -ίσως- πρωτοτυπία, με τον πρώτο να διαγράφεται από τον δήμαρχο Κατερίνης -άσχετα που ο κ. Βαγγέλης Κήπου εξακολουθεί να υπηρετεί την Κοινότητα-, και με τον δεύτερο, τον κ. Πολυχρόνη Κωνσταντίνο, που τοποθετήθηκε από τον δήμαρχο στην θέση του κυρίου Κήπου.

Αναγκαστικά η κάμερά μας βρέθηκε και στα δύο ξέχωρα συμβούλια, όπου από το γραφείο τής Κοινότητας ο κύριος Κήπου μίλησε στην κάμερά μας, εξηγώντας μας ποια είναι η διαφορά τού κάτω γραφείου τής Κοινότητας με το γραφείο τού προέδρου.

Στην συνέχεια επισκέφθηκα το κάτω γραφείο, που είναι το γραφείο τού ΟΓΑ, όπου φυλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων όπως μάς δήλωσε ο κύριος Κήπου. Εκεί και πάλι αναβλήθηκε το συμβούλιο λόγω μη απαρτίας των συμβούλων, ενώ η γραμματέας τού συμβουλίου που διόρισε ο δήμαρχος Κατερίνης, έφτασε καθυστερημένη κατά ένα τέταρτο τής ώρας, εφόσον ήταν απασχολημένη στον Δήμο Κατερίνης καταβάλλοντας όμως προσπάθεια να παραβρεθεί και στην Κοινότητα.

Τέλος, το επόμενο Κοινοτικό συμβούλιο Καλλιθέας ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ.

Επειδή κάποτε θα πρέπει να πάψει αυτή η διαμάχη που άρχισε ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης κατά τού προέδρου Ευάγγελου Κήπου, ο κύριος Κήπου κάνει προσφυγή στο Συμβούλιο τής Επικρατείας, κάτι που δεν θα ήθελε μάλλον ο κύριος δήμαρχος, διότι εκεί θα αναγκαστούν κάποιοι να δώσουν λόγο για την απαράδεκτη κατάσταση που επέφεραν την ήσυχη Κοινότητα τής Καλλιθέας.

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο