Δωρεά Κώστα Κουκοδήμου στο Νοσοκομείο Κατερίνης που την… διαλαλεί παντού με Δελτίο Τύπου!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(11/11/2018)

 

Δυστυχώς αισθάνθηκα άσχημα με το παρακάτω δελτίο τύπου τού πολιτικού γραφείου τού βουλευτή τής ΝΔ Πιερίας και υποψηφίου δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου.

Ο κύριος Κουκοδήμος έκανε μια δωρεά 210 καλυμμάτων για στρώματα στο Νοσοκομείο Κατερίνης και θεώρησε καλό να το κάνει «βούκινο» στους πάντες για να δείξει εν καιρώ προεκλογικής εξόρμησης πόσο καλός είναι για την πόλη μας ώς υποψήφιος δήμαρχος; δίχως να υπονοώ ότι δεν είναι καλός, διότι αυτό θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι.

Προφανώς ξεχνά ο πρώην πρωταθλητής και νυν πολιτικός την Βιβλική ρύση «μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου» (Να μή γνωρίζει το αριστερό σου χέρι τί κάνει το δεξιό σου) [Ματθαίος: 6’ 3].

Αλήθεια, γιατί αυτή η τακτική τής διαφήμισης σε δωρεές που κάνουν κάποιοι για κοινωνικό όφελος, πέραν τής φορολογικής ωφέλειας τους όπου εκπίπτουν οι δωρεές; Έχουν ανάγκη να πούνε: «κοιτάξτε τί έκανα εγώ! Δοξάστε με»;;; Με ποιό σκεπτικό προλαβαίνει ο κύριος Κουκοδήμος τον διοικητή τού Νοσοκομείου που θα έπρεπε πρώτος αυτός να ανακοινώσει την συγκεκριμένη δωρεά όπως κάνει για κάθε δωρεά πρός το Νοσοκομείο; Δέν γνωρίζω παρόμοια περίπτωση δωρητή να ανακοινώνει την δωρεά του ΠΡΩΤΟΣ!!!

Αλλά είπαμε, καιρός προεκλογικής εξόρμησης!

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου τού κυρίου Κώστα Κουκοδήμου:

Δωρεά 210 καλυμμάτων στρωμάτων για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών του Νοσοκομείου Κατερίνης πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος.

Την παράδοση του υλικού πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο βουλευτής Πιερίας στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστη Μυστρίδη, παρουσία της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Άννας Βίσμπα και της προϊσταμένης Πληροφορικής και μέλους της Επιτροπής Δωρεών κ. Δέσποινας Σουντουλίδου.

Ο κ. Μυστρίδης, απευθυνόμενος στον κ. Κουκοδήμο τον ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους της διοίκησης, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τη δωρεά σημειώνοντας πως πρόκειται για μια έμπρακτη πράξη ενίσχυσης του έργου του νοσοκομείου, ενώ στη συζήτηση που ακολούθησε ενημέρωσε τον κ. Κουκοδήμο για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του νοσοκομείου Κατερίνης.

Ο κ. Κουκοδήμος ευχαρίστησε τον κ. Μυστρίδη για την έως σήμερα εξαιρετική συνεργασία και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως αυτό θα συνεχιστεί επ’ ωφελεία των πολιτών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣ

Βουλευτής Ν.Πιερίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Κώστας Κουκοδήμος όπου παραδίδει τα καλύμματα στρωμάτων με φόντο νοσοκομειακό κρεβάτι για τις ανάγκες τής… φωτογράφισης. (φώτο τού Δελτίου Τύπου)

Κώστας Κουκοδήμος (αριστερά) με τον διοικητή τού Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστη Μυστρίδη (δεξιά) –  (φώτο τού Δελτίου Τύπου)

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο