ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (5).Movie_SnapshotΣτον πεζόδρομο της οδού Τσιμισκή στην Κατερίνη, έγιναν στις 8.30 το βράδυ της 6ης Μαΐου 2014 τά εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Νίκου Μακρίδη.

Όπως θα διαπιστώσετε από τον δέκτη σας, πλήθος κόσμου τίμησε τον κύριο Μακρίδη με την παρουσία του. Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ώς “λαοθάλασσα” η προσέλευση αυτή του κόσμου, που δέν την είδαμε σε άλλες προεκλογικές συγκεντρώσεις στην πόλη της Κατερίνης.

Η αγάπη, τα επιφωνήματα, τα χειροκροτήματα και ο ενθουσιασμός των ψηφοφόρων, μεταφραζόταν σε απόδειξη ότι στο πρόσωπο του Νίκου Μακρίδη βλέπουν τον αυριανό τους Δήμαρχο.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (6).

Αφού προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός με ιερέα της πόλεως, ο Νίκος Μακρίδης ευχαρίστησε τους δημότες για έναν -όπως τόνισε- επί πλέον λόγο: “Γιατί κάποιοι θέλησαν να μας υποτιμήσουν, πρίν ακόμη μας ακούσουν. Κάποιοι θέλησαν να μας κατατάξουν, να μας βάλουν στα δικά τους καλούπια, σ’ αυτά που έμαθαν χρόνια τώρα να βρίσκονται και να τα υπηρετούν. Πίστεψαν ότι οι ταμπέλες τους θα κόψουν την δύναμη μας, την οργή μας και το θάρρος μας. Τους λέμε πως έκαναν λάθος. Τους λέμε πως η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη, όσο και να το αρνούνται, είμαστε εμείς, είμαστε εδώ είμαστε αποφασισμένοι και ποιο δυνατοί από ποτέ. Ένα είναι το όπλο μας, όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Σας καλώ να το πιστέψετε. Από αυτό εδώ το βήμα σας καλώ να το πιστέψετε”.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (2).

Στην συνέχεια τόνισε πως: “Σήμερα νοιώθουμε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, η οικογένεια του Δήμου Κατερίνης”….”Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε γνώση, έχουμε συνέπεια, έχουμε εντιμότητα, έχουμε όραμα για τον Δήμο μας. Η νίκη, να είστε σίγουροι, στις 18 Μαΐου είναι δική μας”…. “Για εμάς δέν υπάρχουν επίσημοι και ανεπίσημοι, δέν θέλουμε ανθρώπους ούτε πίσω μας ούτε μπροστά μας. Εμείς θέλουμε να είμαστε όλοι στην ίδια γραμμή γιατί από αρχηγούς γεμίσαμε, στρατιώτες έχει ανάγκη ο τόπος.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (4).

Πρίν παρουσιάσει ο κύριος Μακρίδης τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, έκανε “κατάθεση ψυχής” ζητώντας να πάρουν τα χαρτιά του λόγου του από μπροστά του, διότι τα χαρτιά δέν γράφουν για την ψυχική κατάθεση. Είπε ότι την πρωτοβουλία του να διεκδικήσει τον Δήμο Κατερίνης την ακολούθησαν άνθρωποι αγνοί , καθαροί και έντιμοι, οι οποίοι (και εδώ έγινε καταγγελία) “δέν φοβήθηκαν ούτε τις απειλές, ούτε τα τηλεφωνήματα ούτε τα χρήματα που τους δόθηκαν. Προσπάθησαν με χίλιους τρόπους να μας αποτρέψουν, μέχρι και τελευταία στιγμή δεχόντουσαν οι υποψήφιοι μας τηλεφωνήματα για να κάνουν πίσω, μήπως και νικήσουμε από την πρώτη Κυριακή, δέν θα τους κάνουμε την χάρη, είμαστε νικητές εμείς από την πρώτη Κυριακή”. ΠΡΟΣΟΧΗ, το σύστημα είναι δυνατό αλλά εμείς είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε”.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (8).

Μετά και από την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού, ο Νίκος Μακρίδης τόνισε ότι: “Ο Δήμαρχος και οι Σύμβουλοι είναι υπηρέτες σας, καταλάβετέ το, αυτοί οφείλουν σ’ εσάς και όχι εσείς σ’ αυτούς”.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (9).

Τέλος, με τον αέρα του νικητή των Δημοτικών εκλογών, ο Νίκος Μακρίδης ασπάστηκε και χαιρέτησε όσο περισσότερους γνωστούς και φίλους δημότες τον συνεχάρησαν για την επιτυχημένη αυτή παρουσίαση του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ λοιπόν για τον Δήμο Κατερίνης;;;

Ίδωμεν στις 19 Μαΐου 2014.

 

Γιώργος Οικονομίδης

για την Διαδικτυακή

www.sporeas.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο