ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Με την  υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦ. ΠΙΕΡΙΑΣ (8).Εχθές 25 Απριλίου 2014 και στον πεζόδρομο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 στην Κατερίνη, έγιναν τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Αλληλεγγύη: Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία” με την υποψήφια ΑντιΠεριφερειάρχη του Νομού Πιερίας κυρία Σοφία Μαυρίδου, συνοδεία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Στη μέση του πεζόδρομου στήθηκε η εξέδρα απ’ όπου και θα απηύθυναν οι ομιλητές τον λόγο τους στον λαό της Πιερίας.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦ. ΠΙΕΡΙΑΣ (4).Οι διοργανωτές λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο (αν και καθώς είδαμε πήραν και τα προληπτικά τους μέτρα), και την ώρα της έναρξης “η βρόχα έπιπτε ραγδαίως” δίχως σταματημό. Αυτό άλλαξε τά σχέδια της διοργάνωσης και η εξέδρα τελικά έγινε βήμα για την κάμερα μας ενώ οι ομιλητές στάθηκαν κάτω από υπόστεγο και οι ακούοντες κάτω από τίς ομπρέλες τους.

Παρ’ όλο τις κακές καιρικές συνθήκες, με ασταμάτητη βροχή, ο κόσμος της Πιερίας έδωσε το παρόν με τις ομπρέλες ανά χείρας και τίμησε την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη.

Πρίν τις ομιλίες προηγήθηκε αγιασμός με ιερέα της πόλεως.

Παίρνοντας τον λόγο η κυρία Μαυρίδου, έκανε αναφορά στο έργο της θητείας της ώς Αντιπεριφερειάρχης και τόνισε ότι εξακολουθεί να κοιτά μπροστά οπλισμένη με αυτοπεποίθηση και δύναμη, με πολιτικό ήθος, με αξιοπρέπεια, και με ειλικρίνεια, όπου και ζήτησε την ψήφο του λαού τής Πιερίας για την επανεκλογή της.

Στην συνέχεια η κυρία Μαυρίδου έδωσε τον λόγο στον κεντρικό ομιλητή και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦ. ΠΙΕΡΙΑΣ (6).

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦ. ΠΙΕΡΙΑΣ (9).

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦ. ΠΙΕΡΙΑΣ (8).

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦ. ΠΙΕΡΙΑΣ (10).

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

www.sporeas.gr


Μοιραστείτε το Άρθρο