Εγκλημάτησαν εις βάρος της Πιερίας

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Υποχρηματοδότηση και εγκατάλειψη για την Πιερία χωρίς αναπτυξιακό προσανατολισμό

 

του Ποινικολόγου

Βασίλη Νουλέζα

 

Η τουριστική Πιερία που υποχρηματοδοτείται, έχει κυριολεκτικά περικυκλωθεί από τους σταθμούς διοδίων της Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ, την σύμβαση για την παραχώρηση στην οποίαν ψήφισαν το 2007 -αν δεν σφάλλω- στην Βουλή οι τέσσερις Βουλευτές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Ανατρέξτε να θυμηθείτε τα ονοματεπώνυμα τους. «Ήταν άνωθεν εντολή Γ. Σουφλιά» μου είχε εκμυστηρευτεί τότε βουλευτής της ΝΔ, υπονοώντας ότι αν καταψήφιζε θα αποπέμπετο από την ΚΟ της ΝΔ.

Όλα αυτά έγιναν κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης Κ. Καραμανλή.

Τρεις σταθμοί διοδίων πανάκριβων για να φθάσεις στην Λάρισα, ασύμφορη η μετακίνηση στο Εθνικό δίκτυο που πληρώσαμε εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι. Σιώπησαν παρά τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, μάλιστα διόρισαν ημετέρους, με περισσό πολιτικό θράσος.

Αυτή είναι η αλήθεια.

Κανείς, είτε Δήμαρχος είτε Νομάρχης, δεν μπόρεσε να αντιδράσει, να παρέμβει καθώς είμαστε ανυπόληπτοι δυστυχώς στην Αθήνα. Η Πιερία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, δρόμοι κατεστραμμένοι, κακοσυντηρημένοι, με πλημμέλειες που αγανακτούν τόν επισκέπτη.

Ο Τουρισμός πήγε στα τάρταρα, ανεπιτήδειοι, άσχετοι κλήθηκαν να δώσουν λύσεις, οι εκλεγμένοι νοιάζονται για την προβολή και ανέλιξη τους μονάχα, κανένα σημαντικό έργο δεν υλοποιείται δυστυχώς.

Αυτή η μιζέρια και η κατηφόρα συνεχίζονται μέχρις ότου αφυπνισθεί η κοινωνία και απαιτήσει περισσότερη προσοχή, έργα και ανάπτυξη στην χειμαζόμενη Πιερία που κατήντησε ουραγός.

 

Β.Νουλέζας

Δικηγόρος

 

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο