ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΘΥΜΑ 65χρονο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 15 Ιανουαρίου 2017)

(Ενημερωμένο)

Άγριο έγκλημα έγινε τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα 15 Ιανουαρίου 2017 στην περιοχή Παράδεισος, με θύμα έναν 65χρονο συνταξιούχο.


Συγκεκριμένα το θύμα, ο Παύλος Θεοχάρης, βρέθηκε μαχαιρωμένο στο σπίτι του στην οδό Περικλέους 11 με 12 μαχαιριές. Δυνάμεις της Ασφάλειας Κατερίνης με τον Ιατροδικαστή, απέκλεισαν τον χώρο διεξάγοντας έρευνες για το έγκλημα.

Ο 65χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος όπου και μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη για νεκροψία και νεκροτομή. Συντετριμμένοι οι συγγενείς και φίλοι του δολοφονηθέντος δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στον άνθρωπό τους.

Ο αδελφός του θύματος ο οποίος δεν μπόρεσε να μιλήσει στην κάμερά μας από το σόκ που υπέστη, μου μίλησε για δύο παράξενα τηλεφωνήματα που δέχθηκε το θύμα εχθές αργά ρωτώντας τον επίμονα για το πού βρισκόταν εκείνη την στιγμή. Σήμερα τα ξημερώματα βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του.

Να σημειώσουμε ότι και το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε καμένο κοντά στο σπίτι του, στον Ποταμό Λεύκο ή όπως είναι γνωστός, Ποταμός Πέλεκας.

Οι έρευνες από την Ασφάλεια συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας που εξεδόθη πρίν από λίγο αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας που έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε βάρος 67χρονου στην Κατερίνη Πιερίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που έγινε σήμερα (15-01-2017) τα ξημερώματα, σε βάρος 67χρονου ημεδαπού στην Κατερίνη Πιερίας.

Ειδικότερα, ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στο σπίτι του στην Κατερίνη, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Λίγο νωρίτερα είχε εντοπισθεί το αυτοκίνητό του φλεγόμενο σε κοντινή περιοχή και το οποίο κατασβέστηκε από πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στο χώρο μετέβησαν αρμόδια εγκληματολογικά συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή της σωρού του θανόντα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

ΔΕΙΤΕ: “ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 67χρονου ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο