ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(01-10-2019)

 

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ;

Θετικό βήμα χαρακτηρίστηκε η απόφαση τού δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, να ζητήσει την απομάκρυνση όλων τών ενοχλητικών και επικίνδυνων διαφημιστικών πινακίδων στην πόλη τής Κατερίνης, όπερ και… δεν εγένετο!!!

Ατόπημα όμως αποδεικνύεται η στάση τού νεοεκλεγέντος δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, να δίνει από την μια εντολή και από την άλλη να επιτρέπει, ή μάλλον να κάνει τα στραβά μάτια σε ημέτερους, να τοποθετούν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ διαφημιστικές πινακίδες και αφίσες σε όλη την Κατερίνη.

Όπως αποδεικνύεται από το φωτορεπορτάζ, η πόλη γέμισε από αυτά που δήθεν απαγόρευσε ο κύριος Κουκοδήμος, δηλαδή από επικίνδυνες διαφημιστικές αφίσες και πινακίδες. Πώς θα μπορούσε άραγε ο κύριος Κουκοδήμος να αρνηθεί στους δικούς του, Επιμελητήριο κλπ, να διαφημιστούν;

Το έγραψα όταν δημοσίευσα την απόφαση τού κυρίου Κουκοδήμου για τις αφίσες, λέγοντας: «Δυστυχώς, επειδή συνηθίσαμε σ’ αυτή την πόλη και ιδιαίτερα στον Δήμο Κατερίνης «να κρατάμε μικρό καλάθι στά τόσα κεράσια» που μας κερνούν, ευχόμαστε να είναι πραγματική η κίνηση αυτή και διαρκής, και αυτό διότι χορτάσαμε μέχρι αηδίας από υποσχέσεις και διατάξεις στον Δήμο Κατερίνης…». Να λοιπόν που επαληθεύτηκα και πάλι. Δεν είναι διαρκής η κίνηση τού δημάρχου!!!

Πρόσφατες διαφημιστικές αφίσες που υποτίθεται ότι θα απομάκρυνε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Η οργή τού κόσμου, όπως την εξέλαβα, είναι εμφανής, και τά σχόλια κατά τής πρότερης και ανεφάρμοστης απόφασης τού νέου δημάρχου μας είναι όλα αρνητικά. Ή διατάζεις την απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων ή τις επιτρέπεις και ζητάς συγνώμη για την ανεφάρμοστη απόφαση σου. Άλλη οδός αληθείας δεν υπάρχει κύριε δήμαρχε.

Κατέβασε ΤΩΡΑ τις παράνομες αφίσες διότι δεν σε κολακεύουν τα πρώτα σου βήματα στον Δήμο.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο