ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ 21.11.2021

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (21-11-2021).

 

Σε προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία προέβη σήμερα Κυριακή 21/11/2021 ο Εθελοντικός Σύλλογος Αλωνίων Πιερίας “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”.

 

Οι εθελοντές αιμοδότες διάβασαν και υπέγραψαν το νέο -λόγω Κορωναϊού- έντυπο συμμετοχής και στην συνέχεια προσέφεραν αίμα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κατερίνης και όχι μόνο.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συμμετέχοντες απέστειλε στην Pieria.tv το Δ.Σ. για δημοσίευση, όπου και ακολουθεί.

Θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς  σε όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στο ιατρικό κέντρο Αλωνίων.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την ακούραστη και απρόσκοπτη συμβολή τους στη συλλογή αίματος και για την συμβολή τους στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Και να θυμάστε, η εθελοντική αιμοδοσία  δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία μας

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία πολύ σύντομα, για να μπορέσουν όλοι να δώσουν αίμα.

Επίσης να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο για την ευγενική προσφορά σας, όσο και για τις εγκάρδιες ευχές σας προς τον σύλλογο μας .

Με τιμή το Δ.Σ

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

 

www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο