Εθνική προδοσία-μειοδοσία η παραχώρηση της ελληνικής λέξης Μακεδονία! Παρέμβαση Β. Νουλέζα.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Δήλωση Δικηγόρου ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ για το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης 21.1.2018:

“Αηδία και αποτροπιασμό νιώθω για τον κρατικό ολοκληρωτισμό στην ενημέρωση και τήν στάση της κρατικής ΕΤ1 και ΕΤ3!”

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ, Δικηγόρος

Φαίνεται ότι η μνημονιακή ξενόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και η Εκκλησία δυστυχώς έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η ελληνική λέξη Μακεδονία θα παραδοθεί, θα παραχωρηθεί ώς σύνθετη η μή ονομασία των γειτόνων Σκοπιανών που θέλουν να υφαρπάξουν τήν ιστορική κληρονομιά μας.

Τα πρόθυμα media, η τηλεόραση, συμπράττουν διαμορφώνουν το κατάλληλο κλίμα, όπως λ.χ. ο είρωνας δημοσιογράφος Μάνεσης του Αlpha που λοιδορούσε πρίν λίγο κάποιον που μετέχει στο συλλαλητήριο αποκαλώντας τον σε απευθείας σύνδεση με την Θεσσαλονίκη “Μακεδονομάχο”.

Χλευάζουν αποδοκιμάζουν και συκοφαντούν το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και χαρακτηρίζουν ακραίους και γραφικούς όσους συμμετέχουν σε αυτό.

Με προεξέχοντα τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη.

Αν τα Σκόπια αναγνωρισθούν με τό όνομα Μακεδονία τότε η σημερινή μειοδότρια Κυβέρνηση οφείλει τουλάχιστον να παραιτηθεί.

Θα τρίζουν τα κόκαλα των Π. Μελά, Ίωνα Δραγούμη και Τέλου Άγρα.

Όπως επίσης και οι Μακεδόνες βουλευτές οφείλουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας να παραιτηθούν του βουλευτικού αξιώματος αν χαθεί η λέξη Μακεδονία.

Διότι αργότερα οι σλάβοι Σκοπιανοί που ουδεμία σχέση έχουν με τον Μέγα Αλέξανδρο θα εγείρουν άλλες εδαφικές αξιώσεις αν νομιμοποιήσουμε την διαστρέβλωση της ιστορίας μας.

Θα μιλούν για την Μεγάλη Μακεδονία με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.

Χρέος όλων μας να αντιδράσουμε και να βροντοφωνάξουμε:

«Η Μακεδονία είναι Ελληνική»

Στο άκουσμα ότι δεκάδες λεωφορεία με διαδηλωτές για το συλλαλητήριο, εμποδίστηκαν από την αστυνομία στα διόδια των Μαλγάρων, ο κ. Βασίλης Νουλέζας δήλωσε τά εξής:

Θα στείλω αναφορά στον κο Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης να διερευνηθεί αν διαπράχθηκε το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών στα Μάλγαρα όπου λεωφορεία εμποδίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. να φθάσουν έγκαιρα στο Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκης.

Βασίλειος Νουλέζας

Δικηγόρος


Μοιραστείτε το Άρθρο