«Εκδικητική και εγωιστική η στάση τού Δημάρχου Κατερίνης έναντι του εκλεγμένου Ευάγγελου Κήπου» λέει ο δικηγόρος Β. Νουλέζας.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

“ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου”

Βασίλης Νουλέζας Δικηγόρος

Η εκπαραθύρωση του, η καθαίρεση με σαθρή αιτιολογία χωρίς την απαιτούμενη πλειοψηφία, η πλημμελής και ανεπαρκής στοιχειοθέτηση των δήθεν κατηγοριών εναντίον του προέδρου τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Βαγγέλη Κήπου, και η τιμώρηση των διαφωνιών για μείζονα θέματα, καταδεικνύει τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου που νιώθει υπεράνω όλων.

Νομίζω θα δικαιωθεί ο κ. ΚΗΠΟΥ διότι η μεταχείριση του είναι άκρως προσβλητική, τον θίγει και περιφρονεί την τοπική κοινωνία τής Καλλιθέας που τον επέλεξε πρόεδρό της!

Αδιανόητο και έκνομα να μην κοινοποιεί το πρακτικό λήψης απόφασης απομάκρυνσης του στον θιγόμενο πολίτη ο κ. Χιονίδης, ενω το έχει ζητήσει ο κύριος Κήπου γνωστοποιώντας ότι δέν δέχεται την απόφαση και αρνείται να την εφαρμόσει. Αντ’ αυτού επεχείρησε δια τής βίας την αντικατάσταση του.

Β. ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

 

Σημ. Μήπως κάποιοι που έσπευσαν -πιθανόν- αψυχολόγητα να βάλουν υπογραφή στην “εκπαραθύρωση” τού κυρίου Κήπου, θα πρέπει να ανησυχούν για τα περαιτέρω, σύμφωνα με το “καμπανάκι” που έκρουσε ο έγκριτος δικηγόρος – Ποινικολόγος κος Βασίλης Νουλέζας;

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο