ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ – ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Στις 13 Απριλίου 2016 διεξήχθησαν δημοκρατικά σε 7.000 εκλογικά κέντρα οι βουλευτικές εκλογές στην Συρία με νικητή το Σοσιαλιστικό Κόμμα Μπάαθ του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Έκρυψαν οι πάντες τις εκλογές στη Συρία

Η δυτική όμως προπαγάνδα καλά κρατεί και αποσιώπησαν το γεγονός για να ενισχύσουν την προπαγάνδα του προσφυγικού με τους λαθρομετανάστες. Εάν έχανε τις εκλογές ο Άσαντ τότε παγκοσμίως θα ήταν πρώτη είδηση στα ΜΜΕ.

Κατηγορούν τον Άσαντ ότι καταπιέζει τον λαό του, και όμως αυτός ο «καταπιεσμένος» λαός έδειξε ότι εμπιστεύεται τον ηγέτη του. Πώς γίνεται αυτό; Η μούγκα Διεθνώς αποδεικνύει πώς κάτι κρύβεται από πίσω.

Οι μουσουλμάνοι νεαροί 18άρηδες και 30άρηδες που το παίζουν πρόσφυγες ενώ είναι φυγόστρατοι αρνούμενοι να υπερασπίσουν την πατρίδα τους την Συρία αφήνοντάς της στα χέρια του εχθρού να την υπερασπίζονται οι Χριστιανοί και οι… γυναίκες, βρίσκονται στην Ελλάδα και το παίζουν θύματα του Άσαντ απολαμβάνοντας την δυτική φροντίδα, και με απαιτήσεις παρακαλώ, λές και τους την χρωστούσαμε.


Τα βοθροκάναλα λοιπόν της Ελλάδος και των παγκόσμιων ΜΜΕ, μπορεί να σιωπούν, αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται, έστω και από μικρούς, δηλαδή με τα δικά μας μέσα, ακούγεται και ίσως πιάσει τόπο στους κατ’ ανάγκην ή κατά συνείδησιν εθελοτυφλούντες.

Διαβάστε σχετικά άρθρα των εκλογών στους δεσμούς: ΕΔΩ και ΕΔΩ

 

www.Pieria.tv

Pieria.Tv 3 - Copy

 

 

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment