ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΑΓΑΘΟΝΙΚΟ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 02.07.2017)

Αυτές τις ημέρες που ο καύσωνας κτυπά την Ελλάδα και όχι μόνο, με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου, δημοσιογραφικές ασφαλείς πληροφορίες μου, μιλούν για εγκατάλειψη του πρώην Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Αγαθόνικου στην μοίρα του.

Ο γέροντας που καιρό τώρα βρίσκεται σε κώμα σε δωμάτιο της Μητρόπολης Κατερίνης, δεν έχει, λόγω βλάβης, air-condition στο δωμάτιό του με αποτέλεσμα να κινδυνεύει και η ζωή του από την αδιαφορία κάποιων.

Μέσα στον καύσωνα ο κλινήρης πρώην Μητροπολίτης Κίτρους Αγαθόνικος

Η θερμοκρασία στο δωμάτιο τού κ. Αγαθόνικου είναι υψηλή και η ζέστη αποπνικτική, ενώ για να καταφέρουν να μετριάσουν την ζέστη, αφήνουν την πόρτα του δωματίου τού κλινήρη γέροντα ανοικτή, για να εισέρχεται η δροσιά του διπλανού δωματίου που διαθέτει air-condition, κάτι το οποίον δεν μπορεί να υποκαταστήσει αυτό που υποχρεούνται οι υπεύθυνοι -που εισπράττουν και την σύνταξή του- να πράξουν.

Ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος πρέπει αμέσως τώρα να μεριμνήσει για την ασφάλεια του γέροντα και να αποκαταστήσει τη βλάβη για να μην έχουμε απρόοπτα που όλοι απευχόμεθα.

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο