Εμπαιγμός των παιδικών ονείρων και στα ΕΛΤΑ με γράμματα στον “άγιο” ψευδοΒασίλειο;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Όπως και να το χαρακτηρίσει κάποιος το νόημα δεν αλλάζει!

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (26-12-2022).

 

Ειδικό γραμματοκιβώτιο στήθηκε έξω από τά ΕΛΤΑ Κατερίνης για να στείλουν τά παιδιά το γράμμα τους στον «άγιο» ψευδοβασίλη, έναν χοντρομπαλά γεροντάκο, ψεύτικο και απατηλό, που τον πλάσαραν παλαιόθεν οι εκμεταλλευτές της πίστεως, της συνείδησης και του εμπορίου.

Πού καταλήγουν αυτά τά γράμματα των παιδιών στον «άγιο» ψευδοβασίλειο; Ποιοι τά διαχειρίζονται και διαβάζουν τά προσωπικά δεδομένα των παιδιών, όπως το όνομα, την διεύθυνση τους καθώς και τις επιθυμίες τους;

Αλήθεια, χρειάζεται και γραμματόσημο το γράμμα των παιδιών; Εάν ναι, πόσα κερδίζουν τα ΕΛΤΑ από μια ψευδοελπίδα;

Έρχομαι τώρα περιληπτικά στην εφεύρεση του χοντρομπαλά ψευδοβασιλείου:

Όπου ακούγεται το Όνομα του Ιησού Χριστού τα δαιμόνια φρίττουν. Αυτά τά δαιμόνια, σύμφωνα με την Αγία γραφή, κατοικούν και μέσα στον άνθρωπο όταν βρούνε πρόσφορο έδαφος. Οι δαιμονισμένοι αυτοί άνθρωποι στην θέση του Ιησού Χριστού και στα «γενέθλιά» Του, (άσχετα που στην Βίβλο δεν υπάρχει αυτή η ειδωλολατρική φιέστα των γενεθλίων Του) τοποθέτησαν τον ψευδοβασίλειο για να εστιάζει η ανθρωπότητα στο είδωλο και στο ψεύδος, καθώς επίσης σε πλήθος ξωτικών και καλικαντζάρων που ομολογούν διάβολο και σατανά και όχι Ιησού Χριστό.

Το πώς γίνεται Χριστούγεννα να εορτάζεται κάθε τι δαιμονικό και όχι ό ίδιος ο Εορταζόμενος, χρίζει βαθύτερης έρευνας ψυχιάτρων και ψυχολόγων. Οι Βιβλικοί Χριστιανοί όμως γνωρίζουν και λυπούνται…!

Γιατί άραγε αντί του ψευδοβασιλείου, όπου μικροί και μεγάλοι τον επικαλούνται, δεν προβάλλεται το Όνομα του Ιησού Χριστού για να διδαχθούν τά παιδιά για τον Σωτήρα του κόσμου, και τά δώρα να τά δίνουν οι γονείς για να γνωρίζουν τα παιδιά την προέλευση τους και να είναι ευγνώμονες στους γονείς; Αντί τούτου όλα σχεδόν τα παιδιά νομίζουν ότι ο χοντρομπαλάς «μπαρμπαβασίλης» τους φέρνει τά δώρα. Γι’ αυτό γράφω πως όπου ακούγεται το Όνομα του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού οι εχθροί Του πασχίζουν να το απαλείψουν και να το εκμηδενίσουν. Μάταια όμως…!

Γνωρίζω ότι δέν θα αρέσει σε κάποιους το άρθρο αυτό διότι τους χαλάει την “σούπα” της ψευδαίσθησης αλλά δέν μπορώ να σιωπήσω και σ’ όποιον αρέσει εφόσον είναι η αλήθεια.

Λοιπόν, τα ΕΛΤΑ -και όχι μόνο-, ας συνέλθουν από την πλάνη τους και ας αφήσουν κατά μέρος την εξαπάτηση των παιδικών ονείρων και επιθυμιών, και ας εστιάσουν στο καθήκον της παραδοσιακής αλληλογραφίας.

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο