ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΤΙΑΝΙΔΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης διοργάνωσε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 την απονομή απολυτηρίων στους τελειόφοιτους μαθητές Γυμνασίου των ετών 2014-2016, στον δεύτερο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης, ΕΚΑΒΗ.

New Movie (13).

New Movie (16).

New Movie (12).

New Movie (10).

New Movie (9).

New Movie (8).

New Movie (3).

New Movie (11).

New Movie (18).

Πέραν της τελετής απονομής, μια μικρή έκπληξη περίμενε τους απόφοιτους. Ένα 20λεπτο βίντεο λεύκωμα, που ήταν μια ιδέα της συμμαθήτριας των αποφοίτων Μαρίας Παστιανίδη, προβλήθηκε στην αίθουσα με τους συμμαθητές να θυμούνται παλιές στιγμές τους κατά την διάρκεια της φοίτησης τους.

Ένα μικρό μήνυμα-εισαγωγή προηγήθηκε από την Μαρία Παστιανίδη που έλεγε:

Αγαπητοί Τελειόφοιτοι.

Η φετινή χρονιά αποτελεί το τέλος μιας πορείας. Φέτος Ολοκληρώνεται για εμάς ένας κύκλος. Ένας κύκλος που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια. Διανύσαμε μια συναρπαστική διαδρομή. Μοιραστήκαμε αγωνίες και ελπίδες, όνειρα, στόχους και εμπειρίες.

Είμαι σίγουρη ότι πολλές φορές στο μέλλον θα ανατρέξουμε στα σχολικά μας χρόνια, για να αναζητήσουμε σ’ αυτά τις στιγμές και τους ανθρώπους που διαμόρφωσαν η συντέλεσαν στην διαμόρφωση της δικής μας ζωής. Αφήνουμε έναν χώρο οικείο, έναν χώρο που φιλοξένησε και υποστήριξε ένα μέρος του ταξιδιού μας. Έναν χώρο, όπου είχαμε την ευκαιρία να πλουτίσουμε τις γνώσεις μας να αποκτήσουμε σημαντικά εφόδια για το μέλλον, να δημιουργήσουμε φιλίες, πολλές από τις οποίες θα κρατήσουν μια ζωή.

Σε μια προσπάθεια να Θυμόμαστε τα σχολικά μας χρόνια δημιούργησα ένα λεύκωμα το οποίο σας παρουσιάζω σε μορφή βίντεο, με αγάπη και σεβασμό για το καθ’ έναν ξεχωριστά.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση
Μαρία Παστιανίδη

 

Το βίντεο επιμελήθηκε ο Ηλίας Ερμείδης (ΕΡΜΗΣ TV).

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment