ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, 20.11.2015 [HD]

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Οικονομίδης.

Στην πόλη τής Κατερίνης δίδεται φόρος τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι της Γαλλίας, σε μια Ευρωπαϊκή δηλαδή χώρα.

Στην Κατερίνη η 20ή Νοεμβρίου 2015 έγινε μια Ημέρα μνήμης ανάβοντας οι πολίτες από ένα κερί για τά θύματα τής τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι τής Γαλλίας από φανατικούς Ισλαμιστές.

Η Πλατεία Ελευθερίας, και κάτω από το άγαλμα τής Ελευθερίας, φωτίστηκε από το άναμμα των κεριών όπου μικροί και μεγάλοι προσήλθαν στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης, της Μητρόπολης Κίτρους και Κατερίνης καθώς και του Επιμελητηρίου Πιερίας για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών χτυπημάτων που συγκλόνισαν το Παρίσι.

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Κατερίνης κύριος Σάββας Χιονίδης και ο πολιτευτής τής Νέας Δημοκρατίας Δημήτριος Μπέης μίλησαν στην κάμερά μας και στον Γιώργο Προδρομίδη.

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΗΣ

Με το σύνθημα: Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη, Αλληλεγγύη, άρχισε στις 8 το βράδυ η εκδήλωση. Το ίδιο σύνθημα ένωνε και τους περίπου 10.000 ανθρώπους πού συγκεντρώθηκαν στις 17 Νοεμβρίου στο κέντρο της Τουλούζης, στη νοτιοδυτική Γαλλία, όπου και τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 129 θυμάτων, όμως την ενός λεπτού σιγή δεν την είδαμε να γίνεται στην εκδήλωση μνήμης στην Κατερίνη.

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (5).

Επίσης, πρίν από λίγες ημέρες ο κόσμος πάγωσε από το τρομοκρατικό κτύπημα σε επιβατικό αεροσκάφος τής Ρωσίας, σε αντίποινα από τους Τζιχαντιστές για τις αεροπορικές επιθέσεις τής Ρωσίας στους τρομοκράτες Ισλαμιστές στην Συρία. Τα θύματα ήταν περισσότερα από τά θύματα της Γαλλίας, 224 στον αριθμό. Δεν είδαμε όμως παρόμοιες εκδηλώσεις μνήμης για τά θύματα εκείνα και δεν καταλαβαίνουμε εάν η κίνηση αυτή αποσκοπεί στον διαχωρισμό της ανθρώπινης τάξης, δηλαδή στους μέν και στους δε, δηλαδή στους δικούς μας και στους άλλους, δηλαδή στους άξιους και στούς ανάξιους.

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (6).

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (8).

Πέραν τούτου, δημοσιεύματα σε σοβαρά ΜΜΕ, όπως το RUSSIA TOODAY, μας πληροφορούν ότι οι επιθέσεις στο Παρίσι ήταν σκόπιμες και σε γνώση της Γαλλικής κυβέρνησης για να δοθεί η αφορμή για εξάπλωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου και η Γαλλία έστειλε το αεροπλανοφόρο ΝΤΕ ΚΟΛ για να πολεμήσει μαζί με τους Ρώσσους και Αμερικάνους τους Τζιχαντιστές.

Τα συμπεράσματα δεν είναι ούτε δικά μας ούτε δικά σας, αλλά θα τα δούμε εν καιρώ, και μάλιστα πολύ σύντομα… και ο Θεός ας βάλει το χέρι Του.

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ sporeas.tv

Στην κάμερα και στο Μοντάζ ήταν ο Γιώργος Οικονομίδης

για την διαδικτυακή τηλεόραση

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment