ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ) ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«Και ο άγιος φοβέρα θέλει» λέει ο λαός!

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(20-12-2019)

 

«Επανάσταση» (διαδικτυακή όμως) έκαναν οι δημότες τής Κατερίνης για την σπατάλη χρημάτων τού Δήμου μας για το νέο επίσημο σήμα τού Δήμου από την στιγμή που βρήκαν -λένε- άδεια ταμεία από τον τέως δήμαρχο και νυν βουλευτή ΝΔ Πιερίας Σάββα Χιονίδη, ενώ ο νέος δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος πετάει στην κυριολεξία τα χρήματα των δημοτών στον κάλαθο των αχρήστων! Και γιατί αχρήστων; Διότι απλά το νέο σήμα τού Δήμου που μας στοίχισε περίπου 1.000 ευρώ(!!!) και είναι απομίμηση τού σήματος τής Μητρόπολης Κίτρους, έτοιμο καλούπι δηλαδή και με εργασία σχεδίασης ολίγων λεπτών τής ώρας, και εφόσον αποσύρθηκε ολοκληρωτικά και επανήλθε το παλαιό σήμα κατατεθέν τού Δήμου, ρωτάω εάν επιστράφηκαν τα χρήματα στον Δήμο ή πήγαν «υπέρ πίστεως και πατρίδος».

Το νέο -και καταργηθέν πλέον- σήμα του Δήμου Κατερίνης.

Η αντιγραφή τού σήματος τού Δήμου (που μας στοίχισε 1.000 ευρώ) με αυτό τής Μητρόπολης Κίτρους.

Σημειώνω ότι, στην αρχή εξαφανίστηκε τελείως το παλαιό σήμα και αντικαταστάθηκε με το νέο. Η οργή τών δημοτών ανάγκασε τον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο να επαναφέρει το παλαιό αλλά δίπλα στο νέο, δύο δηλαδή διαφορετικά σήματα τού Δήμου (φωτογραφία) όπου αποτελούσε παγκόσμια πρωτοτυπία!!!

Τώρα πλέον το νέο σήμα αποτελεί παρελθόν από τα γεννοφάσκια του κιόλας και δεσπόζει και πάλι το παλαιό σήμα κατατεθέν τού Δήμου μας στην επίσημη Ιστοσελίδα του.

Επαναφορά τού παλαιού σήματος με το ακριβοπληρωμένο νέο να αποτελεί πλέον παρελθόν.

Ναί, 1.000 ευρώ πεταμένα για ένα σήμα τών 5 ευρώ και… βγάλε!!! 

Το ίδιο φυσικά ισχύει και με την κατασκευή τής νέας Ιστοσελίδας τού Δήμου, όπου σύμφωνα με ειδικούς δεν κοστίζει πάνω από 2.000 ευρώ η εξ’ αρχής κατασκευή του, ενώ ο (απλοχέρης) Δήμος πλήρωσε το σάϊτ πάνω από 15.000 ευρώ(!!!).

Κύριε δήμαρχε, μήπως έκανες κακό ξεκίνημα; Εάν από τώρα, τί μέλλει γενέσθαι αργότερα;;;

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο