ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΥΛΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 21.04.2017)

Δεν πάει άλλο αντιδήμαρχε των αδέσποτων…!

Αυτή δέν είναι εικόνα πολιτισμένης κοινωνίας

Σήμερα πρίν το μεσημέρι, στην αρχή του πεζόδρομου στην κεντρική πλατεία Κατερίνης, και ενώ ο κόσμος πηγαινοερχόταν αμέριμνος, έγινα μάρτυρας περιστατικού επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε οικογένεια με μικρό παιδί στο καρότσι. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να θέσω σε λειτουργία την κάμερά μου.

Συγκεκριμένα, ένας άσπρος αδέσποτος σκύλος, από αυτούς που γέμισαν το κέντρο της Κατερίνης και όχι μόνο, δίχως λόγο ξαφνικά επιτέθηκε στον άνδρα της οικογένειας που κρατούσε το καρότσι του παιδιού του. Ευτυχώς ο άνδρας αντιλήφθηκε τον σκύλο που γαυγίζοντας του επιτέθηκε, και φώναξε με συνέπεια να μην προλάβει  ο σκύλος να του αρπάξει το πόδι.

Περαστικοί που αντιλήφθηκαν το συμβάν, τους άκουσα να διαμαρτύρονται για την Δημοτική Αστυνομία που άνδρες της ήταν ακριβώς μπροστά στο περιστατικό, λέγοντας γιατί άραγε δεν επεμβαίνουν. Δεν ξέρω εάν είναι αρμοδιότητα της Δημοτικής Αστυνομίας τα αδέσποτα, σίγουρα όμως είναι ευθύνη της αντιδημαρχίας Κατερίνης για τα αδέσποτα, η οποία και εισπράττει Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις ούκ ολίγες για την μέριμνα των αδέσποτων ζώων, και πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε πού πάνε αυτά τα χρήματα.

Δεν πάει άλλο πιά, επιτέλους πρέπει να δοθεί ένα τέλος με τά αδέσποτα ανάμεσα στους ανθρώπους, διότι θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.

Εάν δαγκώσει κάποιο σκυλί άνθρωπο, οι –δήθεν- φιλόζωοι αλλά μάλλον μόνο σκυλόφιλοι, δεν θα διαμαρτυρηθούν διότι δεν τους ενδιαφέρει ο άνθρωπος, όταν όμως ο άνθρωπος κλωτσήσει τον σκύλο για να αποφύγει την επίθεση, τότε οι σκυλόφιλοι θα τον σύρουν στα δικαστήρια για «κακοποίηση» ζώου!!!

Σ’ αυτό το χάλι έχουμε φτάσει και περιμένουμε πρόοδο της χώρας…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΟΥ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ «ΣΚΥΛΟΦΙΛΟΥΣ»

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο