«ΕΠΙΘΕΣΗ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΕΤΤΥΣ ΣΚΟΥΦΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(22/02/2019)

 

Στο Επιμελητήριο Πιερίας βρέθηκε σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2019 ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος τού Σύριζα Δημήτρης Τζανακόπουλος για την προγραμματισμένη ομιλία του. Προηγήθηκε αυτού η νέα υπουργός Μακεδονίας Θράκης.

Φτάνοντας λοιπόν η νέα υπουργός Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, έσπευσε να την ασπαστεί η βουλεύτρια Σύριζα Πιερίας Μπέττυ Σκούφα. Βλέποντας η κυρία Σκούφα εμένα με την κάμερα, μου επιτέθηκε φραστικά προσπαθώντας να με υποβιβάσει ρωτώντας με εάν είμαι δημοσιογράφος. Της απάντησα ότι με γνωρίζει πολύ καλά.

Βρέθηκα κάποτε στο γραφείο της και ήπιαμε και καφέ ενώ βλέποντας με μου είπε πώς είναι τιμή της που πήγα εκεί. Τώρα λέει ότι δεν με γνωρίζει η κυρία Σκούφα. Εξάλλου, όπως πληροφορήθηκα, η κυρία Σκούφα λέει στον κόσμο έξω ότι είμαι ανάμεσα στους καλύτερους δημοσιογράφους. Ας το διαψεύσει εάν θέλει.

(Και επειδή Μπέττυ έχεις κοντή μνήμη καθώς φαίνεται, θυμήσου ποιός είναι ο Γιώργος Οικονομίδης ΕΔΩ)

Δεν με εξέπληξε όμως αυτό εφόσον επιδόθηκαν οι Συριζαίοι και σε Face control κάποιων δημοσιογράφων που δεν τους… «πάνε» και προσπάθησαν να μας εμποδίσουν.

Βλέπουμε στο βίντεο και ακούμε τον διάλογο που διεξήχθη με την κυρία Σκούφα εναντίον μου.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο