ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(04-07-2019)

 

Σίγουρα δεν θα το πιστεύατε, και όμως, συνέβη!!!

Η ΔΕΗ στην προσπάθεια της να καλύψει δικές της οικονομικές αμαρτίες με τα διάφορα Golden Boys στελέχη της που τρώνε με χρυσές κουτάλες από το βάζο με το μέλι και έβαλαν μέσα τον Οργανισμό με τά μπούνια, βάλθηκε να εξοντώσει τούς πάντες και να μην αφήσει ξύγκι στην μύγα, για να βγάλει τά σπασμένα της!!!

Μετά από… 15, ναι, 15 ολόκληρα χρόνια (όπου και κατάδικος να ήσουν έπαιρνες χάρη) η ΔΕΗ θυμήθηκε ότι ένας πελάτης της έχει ανεξόφλητο λογαριασμό σε οικία που ενοικίαζε πρίν από 15 χρόνια και την ξενοίκιασε φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ενοικιαστής φεύγοντας πρίν από 15 χρόνια, τακτοποίησε τον λογαριασμό του στον ιδιοκτήτη τής κατοικίας, διατηρώντας πιθανόν τον λογαριασμό τής ΔΕΗ στο όνομα του και μάλλον δεν τον ακύρωσε φεύγοντας. Εις γνώσιν του ο ιδιοκτήτης τής κατοικίας στον Βόλο, ενοικίασε το διαμέρισμα σε άλλον ενοικιαστή δίχως όμως να μεταφέρει τον λογαριασμό στο όνομα τού νέου. Αυτό πιθανόν να έγινε πολύ αργότερα σύμφωνα με τα χρόνια που πέρασαν και το ποσό που ζητά η ΔΕΗ να λάβει. Δηλαδή στα 15 χρόνια που δεν κατοικεί εκεί το… «θύμα», το ποσό των 382 ευρώ δεν συμβαδίζει, άρα ιδιοκτήτης και νέος ενοικιαστής εις γνώσιν τους χρησιμοποιούσαν τον ηλεκτρισμό στο όνομα άλλου. Η ΔΕΗ όμως «αγρόν ηγόρασε» και δεν την ενδιαφέρει εάν κάποιος πελάτης της έπεσε θύμα, αρκεί να λάβει τά χρήματά της άσχετα από πιά τσέπη θα βγούνε.

Τώρα, μετά από 15 χρόνια ερεύνησε η ΔΕΗ τον πρό 15ετίας καταναλωτή της, και εφόσον έφυγε πλέον από τον Βόλο εγκαταστάθηκε σε χωριό τής Πιερίας και τά «τσακάλια» τής ΔΕΗ ανακάλυψαν την νέα του «κατοικία» (άστεγος είναι δηλαδή ο άνθρωπος) και έστειλαν εκεί τον λογαριασμό!

Με την ευκολία που βρήκαν την νέα «κατοικία» τού αστέγου σε άλλη πόλη τής Ελλάδας, θα μπορούσαν άνετα να ερευνήσουν τον ιδιοκτήτη τού οικήματος του Βόλου και τον ενοικιαστή, και να προβεί στα καθέκαστα τού Νόμου εφόσον εις βάρος τρίτου έκαναν χρήση τού ηλεκτρισμού.

Τώρα καλείται ο… άστεγος και πρό 15ετίας ενοικιαστής διαμερίσματος τού Βόλου, να πληρώσει το ανεξόφλητο ποσό (που έκαναν χρήση οι άλλοι και όχι αυτός) των 381,93 ευρώ.

«Είδες η ΔΕΗ»;;;

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο