“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ”. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗΤο Σάββατο 10 Μαΐου 2014 έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Εκάβη της Κατερίνης, η επίσημη παρουσίαση της Ελληνικής Αυγής (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κυρίου Χρυσομάλλη Νικόλαου για τις αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2014.

Ώς Αντιπεριφερειάρχης ζητά την ψήφο μας ο Κατερινιώτης κύριος Παπαδημητρίου Γεώργιος.

Επίσης, έγινε και η παρουσίαση  των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων για τον Νομό Πιερίας.

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Αυγής Τσακίρης Μιχάλης καθώς και ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γρέγος Αντώνης.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ (4).

Περίπου 200 φίλοι της Χρυσής Αυγής έδωσαν το παρόν στην αίθουσα της Εκάβης με μιά καθώς πρέπει στάση σε αντίθεση με τις κατηγορίες που προσάπτουν στους Χρυσαυγίτες σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ (2).

Αστυνομικές δυνάμεις πάντως έκαναν διακριτικά την παρουσία τους για την αποφυγή επεισοδίων. Η παρουσία της αστυνομίας όμως απεδείχθη περιττή.

Την έναρξη της παρουσίασης έκανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του κόμματος Νίκος Χρυσομάλλης παρουσιάζοντας τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Πιερίας. Αμέσως μετά τον λόγο πήραν οι κύριοι Παπαδημητρίου Γεώργιος, Νίκος Χρυσομάλλης, Γρέγος Αντώνης και Τσακίρης Μιχάλης.

Όλη την εκδήλωση την κάλυψε η κάμερα της Διαδικτυακής www.sporeas.tv και την μεταδίδει αποκλειστικά, όπως κάνει και με τις άλλες υποψηφιότητες του Νομού.

Σας αφήνουμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση όπως παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ (3).Movie_Snapshot

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο