ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ».

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

06-11-2019)

 

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας τού Πολίτη κατέθεσε ο πρόεδρος τού κόμματος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» Κυριάκος Βελόπουλος για το θέμα των λάθρο-μεταναστών στην Πιερία, αναφερόμενος και στην ΜΚΟ που εδρεύει στην Κατερίνη.

Επικαλούμενος τοπικά δημοσιεύματα για την εγκατάσταση λάθρο-μεταναστών σε Μεθώνη και Κατερίνη, επισημαίνει την αναστάτωση τής τοπικής κοινωνίας για τον λόγο ότι τέτοια ενέργεια μεταφοράς και εγκατάστασης λάθρο-μεταναστών στην Πιερία δεν ήταν στις προεκλογικές δεσμεύσεις των υποψηφίων δημάρχων τού Νομού.

Προειδοποιεί ο κύριος Βελόπουλος, ότι, οι κάτοικοι θα προβούν σε διάφορες μορφές παρεμπόδισης τού ενδεχόμενου άφιξης λάθρο-μεταναστών στην Πιερία.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος ερωτά τον Υπουργό εάν δύναται να απαντήσει ποια είναι η δράση και ποιοι διοικούν την ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» όπου την τελευταία διετία έχει μεταφέρει και εγκαταστήσει στην Κατερίνη πλέον των 1.000 λάθρο-μεταναστών. Μήπως όμως τέτοια ερωτήματα θα έπρεπε να υποβληθούν από τους βουλευτές τού Νομού μας; Αρκούνται όμως μάλλον στον παχυλό μισθό τους που τους εξαναγκάζει σε… σιωπή!!!

Πληροφοριακά, η ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» ανήκει στην Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης (δείτε ΕΔΩ) όπου περιθάλπει τούς πρόσφυγες (όπως τους αποκαλούν) και αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ότι:

Η «Περιχώρησις» δρα και λειτουργεί υπό την πνευματική καθοδήγηση της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, μια πόλη με πλούσια ιστορία στην ανθρωπιστική δράση, καθώς έχει φιλοξενήσει πρόσφυγες, αρχής γενομένης το 1922 (ανθρώπους από την ανταλλαγή πληθυσμών-Μικρά Ασία), συνεχίζοντας το 1990 (από την πρώην ΕΣΣΔ) και 2015 (από τον πόλεμο της Συρίας).

Διαφέρουν όμως οι πρόσφυγες τού Πόντου και της Μικράς Ασίας με τους σημερινούς λάθρο-μετανάστες τού Ισλάμ.

Δεν μπορώ να μην ρωτήσω, εάν όλοι οι φιλοξενούμενοι τής ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» είναι από τον πόλεμο τής Συρίας, όπως γράφουν οι ίδιοι, και όχι από άλλες εθνικότητες όπου στα κράτη τους δεν έχουν πόλεμο, απλά έρχονται λαθραία, κατευθυνόμενοι και στοχευμένα στην Ελλάδα με τά γνωστά αποτελέσματα που θα τα δούμε σύντομα. Την Ισλαμοποίηση δηλαδή τής Ελλάδας και κατ’ επέκτασιν τής Ευρώπης.

Ας μη μας διαφεύγει το γεγονός, ότι, η Ύπατη Αρμοστεία τού ΟΗΕ κάνει λόγο για «ένταξη των προσφύγων στις τοπικές κοινωνίες», το οποίον μεθερμηνευόμενον σημαίνει: «Ήρθαν και θα μείνουν ανάμεσα μας για πάντα, τελεία και παύλα».

Είτε δηλαδή το θέλουμε είτε όχι, όπως είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας ευθαρσώς για ένταξη και ενσωμάτωση των προσφύγων στην Ελληνική κοινωνία!!! Μιά πλήρης δηλαδή πληθυσμιακή αλλοίωσις βάσει καλοστημένου σχεδίου για την καταστροφή των Ελλήνων, σύμφωνα με την περιβόητη δήλωση τού εγκληματία πολέμου Χένρυ Κίσινγκερ με χρηματοδότηση καί του Ουγγροαμερικάνου Τζώρτζ Σόρος.

Τέλος, η εν λόγω ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» φιλοξενεί στην Κατερίνη 400 άτομα σε 105 σπίτια ενώ χρηματοδοτείται από την UNHCR (Ύπατη Αρμοστεία τού ΟΗΕ για τους πρόσφυγες), την Dakonie Katastrophenhilfe και την RefuAid.

Ακολουθεί η ΕΡΩΤΗΣΗ τού Κυριάκου Βελόπουλου στον Υπουργό Προστασίας τού Πολίτη.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ σε pdf

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο