ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ν. ΔΙΚΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 15.03.2017)

Σε ηλεκτρικό πρόβλημα αποδίδεται η βλάβη στα φώτα κυκλοφορίας της γωνίας Νικολάου Δίκα και Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, όπου και δημιούργησε κυκλοφοριακό πρόβλημα με τις αρχές του τόπου να αδιαφορούν για την ασφάλεια των οδηγών.

Το διαδικτυακό μας κανάλι βρέθηκε στον τόπο του προβλήματος δίχως να υπάρχει κανείς από τους υπευθύνους να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Εγώ προσωπικά τηλεφώνησα στην τροχαία Κατερίνης να τους ενημερώσω για το πρόβλημα και μου είπαν ότι είναι ενήμεροι αλλά δεν υπάγεται στην αρμοδιότητά τους διότι υπεύθυνος είναι ο Δήμος Κατερίνης για την αποκατάσταση.

Πέραν τούτου, την στιγμή εκείνη ήρθε και ο τεχνικός για να επισκευάσει την βλάβη. Τον πλησίασα και συζήτησα μαζί του λέγοντας του ότι κανείς από τον Δήμο δεν εμφανίστηκε στο σημείο, και έκπληκτος τον άκουσα να μου λέει πώς υπεύθυνη είναι η Αντιπεριφέρεια Πιερίας και όχι ο Δήμος.

Καταλαβαίνετε λοιπόν σε ποια χέρια εμπιστευόμαστε την ασφάλειά μας. Από τον Άννα στον Καϊάφα,… αναζητώντας βοήθεια από την τροχαία και ακούμε ότι ο Δήμος είναι υπεύθυνος για να καταλήξουμε τελικά στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας.

Το ευτύχημα είναι ότι κατά την διάρκεια της διακοπής λειτουργίας των φαναριών δεν συνέβη κάποιο ατύχημα και ο τεχνικός αποκατέστησε την βλάβη όπου και διεξάγεται η κυκλοφορία κανονικά.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο