ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΙΧΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(24-07-2019)

 

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ρεπορτάζ διότι τα αυτιά μου κάπως «κουφάθηκαν» στο άκουσμα ότι ο Δήμος Κατερίνης πέραν του ότι στέλνει στους πάντες ραβασάκια προστίμων για οδικές παραβάσεις 20ετίας, τώρα στέλνει πρόστιμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν καν αυτοκίνητο ούτε άδεια κυκλοφορίας ούτε και ξέρουν να οδηγούν.

Ο λόγος για μια καλοσυνάτη κυρία η οποία με το «ραβασάκι» που έλαβε για παράβαση τού Κ.Ο.Κ. η οποία δεν γνωρίζει καν τί σημαίνει αυτό εφόσον δεν έχει αυτοκίνητο, διαβάζοντας το απειλητικό και σύνηθες μήνυμα ότι θα κατάσχουν τον λογαριασμό εάν δεν πληρωθεί το πρόστιμο, πήγε έντρομη και πλήρωσε δίχως να οφείλει.

Τί γίνεται εκεί στον Δήμο Κατερίνης τελικά;

Τόσο τρομοκρατήθηκαν με τον έλεγχο που θα τους κάνει ο νέος δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος για τά ελλείμματα και τά χρέη που άφησε ο απερχόμενος δήμαρχος Σάββας Χιονίδης ο οποίος έγινε και βουλευτής Πιερίας με την Νέα Δημοκρατία, που βάλθηκαν να γεμίσουν κάπως τά ταμεία τους με εικονικά πρόστιμα;  Τί άλλο να υποθέσουμε;

Το ρεπορτάζ πάντως παίρνει διαστάσεις και σήμερα δέχθηκα τηλεφώνημα συναδέλφου από μεγάλο πανελλαδικό κανάλι για τά πρόστιμα αυτά τού Δήμου Κατερίνης, ενώ αύριο Πέμπτη τηλεοπτικό συνεργείο θα βρεθεί στην πόλη μας για ρεπορτάζ. Πρέπει κάποιοι να πληρώσουν την βλακεία τους διότι περί τούτης πρόκειται! Και το παράδοξο είναι ότι ο εισαγγελέας Κατερίνης δηλώνει αναρμόδιος σε τέτοιου είδους υποθέσεις.

Αναμένουμε λοιπόν την έκβαση τής υπόθεσης την οποίαν ξεκίνησε αποκλειστικά η Pieria.tv με την απορία γιατί άραγε άλλοι συνάδελφοι δεν θέλουν να ασχοληθούν με το θέμα!!!

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο