ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πιερίας

 του Γιώργου Οικονομίδη.

ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ.Movie_SnapshotΣε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Κατερίνης πραγματοποιήθηκε, εχθές Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία τού Ν. Πιερίας (ΑΜΕΑ).

Στην πρόσκληση πού απηύθυναν στους Πιεριείς έλεγαν μεταξύ άλλων ότι “η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας θα αποτελέσουν σημαντική ενίσχυση στη διασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία του νομού μας”.

Την βραδιά άνοιξε ό πρόεδρος του Συλλόγου με αναπηρία κύριος Χατζηβασιλείου Μιχάλης.

Ο κόσμος της Πιερίας ανταποκρίθηκε θετικά δίδοντας το παρόν και με το σχετικό εισιτήριο ενίσχυσε τον Σύλλογο που δυστυχώς άρχισε να βάλλεται αρνητικά από την ίδια την Πολιτεία εξ’ αιτίας της οικονομικής δυσχέρειας που η Τρόϊκα επέβαλε στον Ελληνικό λαό και οι κυβερνώντες ακολουθούν και εκτελούν τις εντολές της.

Συντροφιά κρατούν τους θαμώνες αξιόλογοι καλλιτέχνες όπου με την μουσικές τους νότες και τις φωνητικές τους ικανότητες ικανοποίησαν τους παρευρισκόμενους στον χορό του Συλλόγου.

ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ (2).Movie_SnapshotΑπό το στόμα του βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Δημήτρη Χριστογιάννη ακούσαμε την πικρή αλήθεια που επιμελώς κρύβουν οι κυβερνώντες, (και βγάλαμε είδηση) ότι δηλαδή οι καιροί που βιώνει ό μέσος Έλληνας πολίτης είναι δύσκολοι, και το κακό δεν διορθώνεται «διότι μας λένε ότι μπορούμε, ενώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»!!!

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment