ΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

17-11-2019)

 

Φωτογραφήθηκε παραμονή 28ης Οκτωβρίου 2019 αλλά δεν χάνει την ουσία της μέχρι και σήμερα.

Ο λόγος για την απαγόρευση αφισοκόλλησης που ισχύει και στους Δήμους μας, αλλά δεν τηρείται ή τηρείται μόνο για λίγους. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να ερμηνευτεί αυτή η κατάντια τής φωτογραφίας που μου έστειλε φίλος αναγνώστης!

Στο Λιτόχωρο Πιερίας, απέναντι ακριβώς από το… αστυνομικό τμήμα(!), όπου υποχρεούνται να τηρούν τους Νόμους, έγινε και η τοποθέτηση σημαίας όπως και σε κάθε σχεδόν κολόνα για την Εθνική επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου.

Στην συγκεκριμένη κολόνα υπάρχει η διαφημιστική πινακίδα γνωστού Ξενοδοχείου, παράνομα ή νόμιμα ας το κρίνουν οι αρχές από την στιγμή που δια νόμου απαγορεύουν πλέον την αφισοκόλληση και τις πινακίδες όπου «γουστάρουν» κάποιοι να τοποθετούν, αλλά ο υπάλληλος τού Δήμου αντί την σημαία να την ρίξει επάνω από την διαφημιστική πινακίδα, προτίμησε να την «στριμώξει» πίσω από αυτήν με συνέπεια το Εθνικό σύμβολο να σκεπάζεται και να ευτελίζεται!!!

Ας αναλογιστούν οι αρμόδιες αρχές, εάν όντως θέλουν να επιβάλλουν τούς Νόμους ή να τους καταπατούν στο επίμαχο θέμα των παράνομων αφισοκολλήσεων και πινακίδων.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο