ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (13/03/2019)

 

Στην απόγνωση τους οι εκάστοτε κυβερνήσεις, ξεχνώντας την έννοια τής πολιτικής και τού πολιτικού, προτείνουν σε κάθε έναν αναγνωρίσιμο, όπως ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες κάθε είδους, να ασχοληθούν με την πολιτική θέτοντας υποψηφιότητα με το εκάστοτε κυβερνητικό κόμμα.

Βλέπουμε λοιπόν την Βουλή να απαρτίζεται από «κάθε καρυδιάς καρύδι» που δεν έχει σχέση με την πολιτική αλλά τα κόμματα «κλέβουν» ψήφους ψηφοφόρων που «θαμπώνονται» από την «λάμψη» αναγνωρίσιμων καλλιτεχνών.

Εν προκειμένω, καί η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πέραν τού ότι ελληνοποιεί λαθρομετανάστες για να κερδίσει την ψήφο τους, προτείνει σε άσχετους με την πολιτική καλλιτέχνες να θέσουν υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ μήπως κερδίσουν ψήφους ανεγκέφαλων που ψηφίζουν όχι με το κοινό συμφέρον αλλά με την «λάμψη», την κορμοστασιά και την… γραβάτα τού κάθε υποψηφίου.

Μια τέτοια πρόταση έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ και στην γνωστή δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα να είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά προς τιμήν τής δημοσιογράφου αρνήθηκε την πρόταση μη θέλοντας να «παντρέψει» την δημοσιογραφία με την πολιτική.

Αυτά είναι τελικά τά χάλια τής Ελλάδας στην πολιτική όπου κάθε «τυχάρπαστος» πολιτικάντης το παίζει ή τον δελεάζουν να το παίξει πολιτικός.

Πάνε πλέον οι παλαιοί καλοί καιροί τής πολιτικής όπου σπούδαζαν τις Πολιτικές Επιστήμες για να ασχοληθούν σοβαρά με την πολιτική και τις τύχες τής χώρας. Πόσοι πολιτικοί και κυβερνώντες σήμερα κατέχουν τέτοιες σπουδές;

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο