Ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Κατερίνη, 23.12.2021

Το αιώνιο μήνυμα των Χριστουγέννων, της αγάπης, της χαράς και της ελπίδας, ας οδηγεί το νου και την καρδιά μας σήμερα και πάντα δημιουργώντας τις καλύτερες προοπτικές για έναν όμορφο κόσμο και την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής χρονιάς, γεμάτη υγεία, ευτυχία, προκοπή, ειρήνη και δημιουργία.

Ο Χριστός ήρθε στη γη για να φέρει την ελπίδα και τη σωτηρία στον κόσμο, αντιμετωπίζοντας όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις με υπομονή, ταπεινότητα και συγχώρεση, χαρίζοντας απλόχερα την αγάπη του σε όλους τους ανθρώπους. Το διαχρονικό, χαροποιό και ελπιδοφόρο μήνυμά Του οφείλουμε να το μετατρέψουμε σε πράξη και βίωμα ζωής, ιδιαίτερα απέναντι στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει και περνά δύσκολες μέρες μέσα στο πρωτόγνωρο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί.

Αυτές τις ώρες οι σκέψεις μας στρέφονται στους συνανθρώπους μας με προβλήματα υγείας, τους ευπαθείς, τους ηλικιωμένους μας και σε όλους εκείνους που βρίσκονται συνεχώς δίπλα τους, τους επαγγελματίες υγείας, τους ιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό και εθελοντές. Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ημέρες αγάπης και προσφοράς, μας καλούν να αγκαλιάσουμε και να προσφέρουμε στο συνάνθρωπό μας, που έχει ανάγκη.

Ας αντλήσουμε δύναμη και πίστη από τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας για βελτίωση του τόπου και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα χαρούμενα, φωτεινά κι ευλογημένα Χριστούγεννα! Είθε το Άστρο της Βηθλεέμ να φωτίζει το δρόμο όλων μας προς την αρετή και την πρόοδο!

 


Μοιραστείτε το Άρθρο