Ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας της Σοφίας Μαυρίδου για τη στήριξη στο πένθος τους

Μοιραστείτε το Άρθρο

Η οικογένειά μου και εγώ προσωπικά θεωρούμε χρέος να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και πολίτες της Πιερίας που στάθηκαν στο πλευρό μας για την ξαφνική απώλεια του σεβαστού και πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως υποβάλλουμε τις ευχαριστίες και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνα κ.κ Γεώργιο καθώς και για τους συν αυτώ συνλειτουργήσαντες ιερείς και ιεροψάλτες που συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας και προσευχήθηκαν μαζί μας.

****************

Ευχαριστήριο

Η οικογένειά μου και εγώ προσωπικά θα θέλαμε, να εκφράσουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας στο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, κο Ανέστη Μυστρίδη, τους θεράποντες ιατρούς των Επειγόντων Περιστατικών και της Καρδιολογικής Κλινικής καθώς και του νοσηλευτικού προσωπικού για την υποστήριξη και την αμέριστη φροντίδα που παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του εκλιπόντος συζύγου, πατέρα και παππού Ιωάννη Λαζ. Μαυρίδη.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης

Περιφερειακής Ενότητας ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

 

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο