ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ άφησε ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, όπου τον γνωρίσαμε καλύτερα από την τηλεοπτική σειρά «Ορκιστείτε Παρακαλώ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η χαρακτηριστική φωνή του τού έδωσε την ώθηση να ασχοληθεί στα πρώτα του βήματα ώς εκφωνητής ραδιοφώνου αλλά το πηγαίο υποκριτικό ταλέντο του τον οδήγησε στον κινηματογράφο.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Απριλίου του 1927 και στις 10 Ιουνίου 2016 άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο μετά από αρκετά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν μια 10ετία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.2

Η κηδεία του αγαπητού ηθοποιού έγινε σήμερα 11 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στο νεκροταφείο του Ζωγράφου Αθηνών.

Γιαννακης Ο ΜικρομεσαιοςΤον Γιάννη Μιχαλόπουλο είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω το 1986 σε ένα γύρισμα ταινίας όπου έπαιξα μαζί του με έναν μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο για το φινάλε τής ταινίας «Γιαννάκης ο Μικρομεσαίος» όπου άθελά του έκανε μιά απάτη πουλώντας το 51% της επιχείρησής του σε διαφορετικά άτομα διότι η τράπεζα δεν του έδινε δάνειο. Μετά που αποκαλύφθηκε η απάτη και έφαγε το ξύλο της χρονιάς από τους μετόχους, εμφανίστηκα με την όψη αστυνομικού για να συλληφθεί ενώ ήμουν ο υπάλληλος της Τράπεζας που θα του έδινε το δάνειο… Εκεί λιποθύμησε ο «Γιαννάκης» και τελείωσε το έργο με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο, Χρήστο Ζορμπά, Μάρα Θρασυβουλίδου, Βίνα Ασίκη, Τάσο Προύσαλη κ.ά. Το γενικό όμως φινάλε είναι ότι, όση δόξα και χρήμα και να αποκομίσουμε στην ζωή μας αυτή, κάποτε θα υπάρξει και για εμάς κάποιο δημοσίευμα που θα λέει: «Καλό ταξίδι»!

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment