Ε.Μ. Ενεργοί Μικροοργανισμοί στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

Ε.Μ. ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2014

Όπως κάθε έτος έτσι και εφέτος στις 8 Αυγούστου 2014, όπου και καθιερώθηκε αυτή η ημερομηνία παγκοσμίως ώς ημέρα των Ε.Μ., δηλαδή των Ενεργών Μικροοργανισμών, έγινε η παρουσίαση των αυθεντικών προϊόντων, του Ιάπωνα επιστήμονα καθηγητού Δρ Terouo Higa από τον κύριο Σταύρο Καρασαββίδη.

Ο Σταύρος Καρασαββίδης βρέθηκε στις 8 Αυγούστου στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, για την παρουσίαση και προώθηση των Ενεργών Μικροοργανισμών. Αυτή η μέθοδος καθαρισμού και απολύμανσης έγινε αποδεκτή από 50 και πλέον χώρες ανά τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα παραμένουν άγνωστοι με συνέπεια τον συνεχή μολυσμό των ποταμών, λιμνών, και καναλιών σε όλη την χώρα.

Σύμφωνα με την επίσημη Ιστοσελίδα της εταιρίας, Οι ενεργοί μικροοργανισμοί συνοψίζονται στον αναζωογονητικό, δηλαδή τον εποικοδομητικό τύπο, την αναγέννηση. Οι ενεργοί μικροοργανισμοί έχουν τη δύναμη να εμποδίσουν άμεσα και έμμεσα την αποσύνθεση και τη σήψη, να διατηρήσουν ζωηρό και υγιές το περιβάλλον και να δημιουργήσουν διάφορες βιοενεργές ουσίες, οι οποίες είναι αντιοξειδωτικές και εκπέμπουν αντιοξειδωτικά κύματα. Οι μικροοργανισμοί ΕΜ δεν παρεμποδίζουν μόνο τις βλαβερές επιδράσεις της οξείδωσης, αλλά αντιστρέφουν ακόμα και μια ήδη πραγματοποιηθείσα οξείδωση και αποκαθιστούν και πάλι την αρχική κατάσταση.

Πόσο όμως είναι γνωστοί οι Ενεργοί Μικροοργανισμοί στο ευρύ κοινό; Στο ρεπορτάζ, η συνεργάτιδά μας Ελευθερία Ιωαννίδου ζητάει από κατοίκους του Αγ. Αθανασίου να μας πούν εάν γνωρίζουν για την σχετική μόλυνση των καναλιών καθώς και για τους Ε.Μ.

Μετά από την παρουσίαση το ραντεβού δίδεται για την επόμενη χρονιά την ίδια πάντα ημερομηνία της 8ης Αυγούστου, σε άλλη τοποθεσία με μολυσμένα κανάλια.

 

 Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο