Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ. ΤΟ STUDIO ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ PIERIA.TV ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 1η Απριλίου 2017)

Με επιμέλεια και μυστικότητα για μήνες τώρα εργάστηκε σκληρά η ομάδα μας για την δημιουργία του διαδικτυακού στούντιο μας όπου και θα εκπέμπουμε 24/7 διαδικτυακά ώς WebTv Πιερίας. Η αποθήκη που αγοράσαμε εδώ και καιρό, μεταμορφώθηκε κατάλληλα με τρία διαφορετικά στούντιο (διάφορες γωνίες του χώρου) και σύντομα θα λειτουργήσει.

Η συμφωνία μας με τον ΟΤΕ για οπτική ίνα μας έκανε χαρούμενους και αισιόδοξους για την ποιότητα της εικόνας.

Οι επαφές μας με επιχειρηματίες στο διαφημιστικό σκέλος μας ενθάρρυναν τόσο που εκτόξευσαν τις προσδοκίες μας. Ήμαστε μια δυνατή ομάδα, δίχως φανφάρες και επιδεικτικές προβολές, όπου και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για όφελος των τηλεθεατών μας.

Τα προγράμματα θα είναι ποιότητας. Οι ταινίες (όπου και αγοράστηκαν πνευματικά δικαιώματα) θα καθηλώνουν τους διαδικτυακούς μας φίλους και οι ζωντανές εκπομπές πολιτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος θα ενημερώνουν το κοινό με την πείρα των δημοσιογράφων από Θεσσαλονίκη και Κοζάνη στα στούντιο μας στην Κατερίνη.

Δύο γνωστοί αξιόλογοι δημοσιογράφοι μεγάλων (πλην τοπικών) τηλεοπτικών σταθμών από την Αθήνα, θα πλαισιώσουν το τηλεοπτικό μας team. Επόμενο είναι ότι και δύο συνάδελφοι δημοσιογράφοι από την πόλη μας (δώσαμε τά χέρια) θα συμπληρώσουν την ομάδα.

Οι τεχνικοί (1 φωτιστής, 3 εικονολήπτες, 2 ηχολήπτες, ο σκηνοθέτης, κ.α.) εδώ και καιρό σχεδιάζουμε τά βήματά μας υπό την καθοδήγηση του λαμπρού σκηνοθέτη μας με επαναλαμβανόμενες δοκιμές.

Ώς εκδότης ευχαριστώ τους χορηγούς από διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας (και περισσότερο της Κατερίνης) για την εμπιστοσύνη τους στο διαφημιστικό μας τμήμα και την οικονομική βοήθειά τους στο δύσκολο εγχείρημά μας, όπου και θα μπορούμε να έχουμε έμμισθους συνεργάτες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αποκτήσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ!!!

 

Με εκτίμηση

Γιώργος Οικονομίδης

Εκδότης – Διευθυντής

www.Pieria.tv (WebTv)

1η Απριλίου 2017

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο