Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 13.04.2017)

Μετρημένοι στα δάκτυλα τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσης» του Αρτέμη Σώρρα στην Κατερίνη, αλλά με δυναμικότητα έδωσαν το παρόν στους δρόμους της πόλης, ενημερώνοντας τους κατοίκους για το κίνημά τους.

Μοιράζοντας φυλλάδια στους περαστικούς και με την Ελληνική σημαία ανά χείρας, μετέδιδαν τα μηνύματά τους, πότε μαγνητοφωνημένα και πότε δια μικροφώνου.

Εξακολουθούν τα μέλη του κινήματος να υποστηρίζουν ότι υπάρχουν διαθέσιμα τά 600 δίς του Αρτέμη Σώρρα που τά διαθέτει στον Ελληνικό λαό για να ξεχρεώσει, άσχετα που τόσα χρόνια δεν τά είδαμε ποτέ.

Υπενθυμίζουμε ότι, παρά τά 600 δίς που καθιστούν –έστω και τυπικά- τον Σώρρα πάμπλουτο, ο ίδιος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής και καταζητείται από την δικαιοσύνη μετά την καταδίκη του για μόνο 23.000 ευρώ χρέος όπου και θα πρέπει να αποδώσει στον κουμπάρο του από επιχειρηματικές δοσοληψίες του παρελθόντος.

Παρά ταύτα όμως, η «Ελλήνων Συνέλευσις» συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα της ανά την Ελλάδα.

Το οξύμωρο σχήμα στην υπόθεση Σώρρα, είναι ότι, παρόλο που κυβερνητικά στελέχη χλευάζουν το κίνημα Σώρρα καθώς και τον ίδιο για τά ανύπαρκτα 600 δίς δολάρια, οι ίδιοι έβαλαν τις υπογραφές τους σε πληθώρα εγγράφων όπου και αποδέχονται την ύπαρξη των χρημάτων του Σώρρα, όπως η Ελλήνων Συνέλευσις υποστηρίζει και απέστειλε τά έγγραφα αυτά και στο κανάλι μας.

Ακολουθήσαμε την πορεία της ΕΛΛ.ΣΥΝ στους δρόμους της Κατερίνης, και στην κεντρική πλατεία ο πρόεδρος της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας Χρήστος Μαυρίδης, έκανε δηλώσεις.

Τέλος, αυτή η υπόθεση με τον Αρτέμη Σώρρα, τάραξε κάποια λιμνάζοντα νερά, και παρόλο τα υπογεγραμμένα από κυβερνητικά στελέχη στοιχεία που μας τα επιδεικνύουν οι υπεύθυνοι του κινήματος, έχουμε σύσσωμα τα μεγάλα ΜΜΕ να χλευάζουν και να κατηγορούν ώς απατεώνα τον Σώρρα και εγκληματική οργάνωση το κίνημά του, για λόγους που αυτοί ξέρουν, είτε έχουν την άνωθεν εντολή να ενημερώσουν τον λαό είτε να τον παραπλανήσουν.

Εδώ οφείλω να κάνω μια επανόρθωση: Στο σπικάζ του ρεπορτάζ αποκαλώ την «Ελλήνων Συνέλευση» κίνημα, κάτι το οποίον οι ίδιοι δεν αποδέχονται όπως μου διευκρίνισε ο πρόεδρος Χρήστος Μαυρίδης διότι είναι ένας πολιτικός φορέας και μόνο.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο