Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Την γενική συνέλευση της για το 2016 είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Πιερίας την Δευτέρα 9 Μαΐου στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης.

hqdefault

Ενέκριναν ομόφωνα το ψήφισμα που περιελάμβανε Θεσμικά και Οικονομικά αιτήματα των Αστυνομικών όπου οι εργαζόμενοι υπάλληλοι, φύλακες των πολιτών, θα τυγχάνουν μιάς ανθρώπινης μεταχείρισης και αντιμετώπισης.

Αξίωσαν δε από την κυβέρνηση την άμεση υλοποίηση των προεκλογικών της υποσχέσεων καθώς και την άμεση απόσυρση του απαράδεκτου Ασφαλιστικού Νόμου.

Αγωνίζονται για την αναγνώριση της επικινδυνότητας του αστυνομικού επαγγέλματος, κάτι που αποφεύγουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις να κάνουν.

Στην συνέλευση αυτή με την παρουσία στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων τίμησε τον συνταξιούχο πλέον πρώην πρόεδρο της Ένωσης και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) κ. Χρήστο Φωτόπουλο, ανακηρύσσοντας τον ώς επίτιμο πρόεδρο.

Την προσφορά του κυρίου Φωτόπουλου θα την τιμήσει και ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης με πρόταση που θα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης όπως προανήγγειλε.

Η διαδικτυακή www.Pieria.tv βιντεοσκόπησε την Γενική Συνέλευση όπου και την παρακολουθείτε.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment