Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

18 ΜΑΪΟΥ 2014.

του Γιώργου Οικονομίδη.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. (4).Η Κυριακή της 18ης Μαΐου ανέτειλε και για τους Δημότες της Κατερίνης, όπου και ψήφισαν, με ποσοστό αποχής όμως μεγάλο.

Μετά την ανατολή του ηλίου φυσικό είναι να ακολουθήσει και η δύση. Στις 7 το βράδυ οι κάλπες έκλεισαν και οι υποψήφιοι αγωνιωδώς αναμένουν τα αποτελέσματα. Μαζί τους όμως και οι ψηφοφόροι αγωνιούν για να ιδούν κατά πόσο η ψήφος τους άγγιξε το προσδοκώμενο.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ μας θα δούμε την κίνηση τόσο των εκλογικών κέντρων των υποψηφίων όσο και την αγωνία των δημοτών της Κατερίνης.

Στα κεντρικά σημεία της πόλης στήθηκαν γιγαντοοθόνες όπου με ευκολία οι δημότες παρακολουθούν της εξέλιξη. Μεγάφωνα μεταδίδουν ζωντανά από ραδιοφωνική εκπομπή τα αποτελέσματα της κάλπης.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. (2).Στα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων οι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν να μάθουν τα εκλογικά αποτελέσματα και η αγωνία είναι εμφανής στα πρόσωπα των ενδιαφερομένων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Δήμο Κατερίνης δείχνουν τους “Πολίτες σε Δράση” με τον Σάββα Χιονίδη να προηγείται, ενώ ακολουθεί ο “Άλλος Δρόμος” του Χρήστου Γιαννούλη και στην τρίτη θέση η “Νέα Εποχή” του Νίκου Μακρίδη. Τα ποσοστά απέχουν κατά πολύ μεταξύ τους και η απογοήτευση δέν αργεί να φανεί σε κάποια πρόσωπα.

Στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης η μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων του Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM, επί ώρες με τους δημοσιογράφους ενημερώνει ζωντανά το ακροατήριό τους.

Πέραν όμως τούτου, δεν μπορούμε να μη παρατηρήσουμε κάποια ευτράπελα αλλά και επικίνδυνες καταστάσεις που εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μας.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. (3).

Η κεντρική πλατεία, που τα παιδιά ανέμελα τρέχουν και παίζουν, κρύβει επικίνδυνες παγίδες. Τα πλακάκια που στρώθηκαν για φιγούρα καθώς φαίνεται, και κόστισαν στους Δημότες της Κατερίνης μπόλικους… «παράδες», εφόσον έσπασαν στις άκρες, είναι πλέον κοφτερά σάν ξυράφια και κάποιο γυμνό πόδι εάν σκοντάψει επάνω σίγουρα θα εύχεται να… μην το είχε κάνει. Κύριε Δήμαρχε, μιά από τις πρώτες σου ενέργειες από την νέα σου θέση θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση αυτής της παγίδας.

Επίσης, και με αυτά τα συμπαθή τετράποδα, αλλά αδέσποτα όμως σκυλιά, θα πρέπει η μέριμνα σου να είναι προτεραιότητα των σχεδίων του Δήμου. Όταν δαγκώσουν (που κάποτε θα δαγκώσουν) κάποιον δημότη τότε θα είναι αργά. Εφόσον κύριε Χιονίδη, μέσα στα 8 χρόνια της θητείας σου ώς Δήμαρχος, δέν έκανες αυτά που έπρεπε, οι δημότες καθώς φαίνεται σου δίνουν άλλη μιά ευκαιρία μήπως και κάνεις κύριο μέλημά σου το καλό της πόλης. Καταλαβαίνεις καλέ μας δήμαρχε σε τί αναφέρομαι.

Η Διαδικτυακή sporeas.tv θα καυτηριάζει τα κακώς κείμενα όπως και θα επαινεί ότι καλό γίνεται για το συμφέρον των δημοτών.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

 

Από την Κατερίνη,

Γιώργος Οικονομίδης

για την Διαδικτυακή

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο