Η… «ΚΛΕΙΣΤΗ» ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΟΥΣ… ΠΑΝΤΕΣ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 08.06.2017)

Γνωστή η διαμάχη μεταξύ Λιμεναρχείου Σκάλας, Δήμου Κατερίνης και κατοίκων Παραλίας για την περιβόητη κατεστραμμένη προβλήτα.

Μετά από ρεπορτάζ της www.Pieria.tv και ακολούθως άλλων ΜΜΕ της πόλης, ο Δήμος Κατερίνης αποφάσισε να επισκευάσει την επικίνδυνη προβλήτα αναθέτοντας το έργο σε εργολάβο με το ποσό των 60.000 ευρώ. Το έργο δεν άρχισε καν μετά από απαγόρευση του Λιμεναρχείου με το πρόσχημα ότι η προβλήτα δεν διαθέτει την σχετική άδεια λειτουργίας της. Στην συνέχεια την «σφράγισαν» ώς… επικίνδυνη.

Υπενθυμίζω ότι, στην επικίνδυνη αυτή προβλήτα δίχως άδεια λειτουργίας, γίνεται κάθε έτος ο αγιασμός των υδάτων με πλήθος κόσμου να την πατούν, και όλα αυτά με τις ευλογίες του λιμεναρχείου.

Εφόσον όμως σφραγίστηκε η προβλήτα ώς παράνομη και επικίνδυνη, δεν θα έπρεπε το λιμεναρχείο να την επιβλέπει; Είναι ακριβώς μπροστά από το κτήριο του Λιμεναρχείου με θέα από τά παράθυρά του. Και όμως…

Η περιβόητη προβλήτα είναι στην διάθεση του καθενός που θα επιθυμήσει να την περπατήσει, ή να ψαρέψει από πάνω της, όπως την φωτογράφησα σήμερα 7 Ιουνίου γεμάτη από κόσμο.

Οι αρμόδιες αρχές αδιαφορούν μάλλον για την ασφάλεια των πολιτών και εθελοτυφλούν μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο επιτρέποντας να… αίρεται η απαγόρευσή τους.

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ;

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο