Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης σε διαμαρτυρία για την Λ.Ε.Κ (κυλικείο παλιού Νοσοκομείου)

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης με μια μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στις 9/11/2016 στο γραφείο του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, παρόντος και του προέδρου του ΚΟΙΣΠΕ, παρέδωσε την ένσταση ενάντια στην ακατανόητη και αλόγιστη   απόφαση της  διοίκησης, που ζητά  να αποχωρήσει η Λ.Ε.Κ από το στέκι της (κυλικείο παλιού Νοσοκομείου), μέσα σε δύο ημέρες, για να εγκατασταθεί το λεγόμενο ΚΟΙΣΠΕ.

%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%82

Οι παρόντες εκπρόσωποι της Λ.Ε.Κ  διαμαρτυρηθήκαμε έντονα γι’ αυτήν την ενέργεια και απαιτήσαμε να υπάρξει ανοιχτή συνεδρίαση της διοίκησης του Νοσοκομείου, όπως άλλωστε ζητήσαμε και τον Αύγουστο αλλά δεν έγινε ποτέ, παρά το γεγονός οτι στη συνάντηση εκείνη δεσμευτήκαν να εξετάσουν το αίτημα μας. Εκφράσαμε στο νέο διοικητή και τον πρόεδρο του ΚΟΙΣΠΕ την έντονη διαφωνία μας στην απόφαση τους γραπτώς αλλά και προφορικώς. Διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για τη μεθόδευση  που ακολουθήθηκε με σκοπό  να διακόψουν με βίαιο τρόπο τη δράση της Λαϊκής Επιτροπής, αδιαφορώντας  για το γεγονός οτι εδώ και 15 μήνες στηρίζει και στέκεται δίπλα στη λαϊκή οικογένεια και, οτι αυτή η δράση της αγκαλιάζεται και στηρίζεται από εκατοντάδες οικογένειες της Πιερίας.

Ο νέος διοικητής έκανε δεκτό το αίτημα για την ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. με την παρουσία εκπροσώπων της Λ.Ε.Κ  αύριο 10/11/2016 και ώρα 1μμ,  κάτι που έπρεπε να κάνει  δεκτό από την πρώτη συνάντησή μας  τον Αύγουστο. Η Λ.Ε.Κ  ζητά από τη  διοίκηση να υπάρξει υπογραφή  νέου ιδιωτικού συμφωνητικού για ένα χρόνο για δύο  λόγους. 1ον Ο χώρος  που στεγάζεται η  Λ.Ε.Κ ήταν ένας σκουπιδότοπος, εστία μόλυνσης  για τους ανθρώπους της γύρω περιοχής και της πόλης μας γενικότερα για 6 ολόκληρα χρόνια. Με την  εθελοντική δουλειά των πολλών ανθρώπων που συσπειρώνονται στη Λ.Ε.Κ, και όχι μόνο, και από το υστέρημα των λαϊκών νοικοκυριών, μετατράπηκε ο σκουπιδότοπος σε ένα χώρο φιλόξενο, δημιουργικό, όπου στηρίζουμε με τη δράση μας τη λαϊκή οικογένεια. 2ον  Για να μας δοθεί η δυνατότητα να βρούμε τα απαραίτητα χρήματα και τον κατάλληλο χώρο όπου θα συνεχίσει με ομαλό τρόπο η δραστηριότητα της Λ.Ε.Κ.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση στρέφεται ενάντια στη λαϊκή οικογένεια και γενικότερα  ενάντια στο λαό της Κατερίνης.

9-11-2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Μοιραστείτε το Άρθρο