Η Νew Wοrld Οrder (Νέα Παγκόσμια Τάξη) ελέγχει Cονid-19 και εμβόλια;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (19-09-2021).

 

Ερώτηση: Ποιοι ελέγχουν την ανθρωπότητα και προωθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό;

Απάντηση: Μα ποιοι άλλοι; Η Νew Wοrld Οrder η γνωστή σ’ εμάς ως η Νέα Παγκόσμια Τάξη, που προωθεί την παγκοσμιοποίηση. Αυτό το ακούμε συχνότατα στις ημέρες μας, όπου οι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν φροντίζουν να μην εκλείψει ο ήχος τούτος από τά αυτιά μας. Είναι όμως έτσι;

Ακούσαμε από το γνωστό πολιτικό μπουμπούκι, τον ΓΑΠ, τον Γιώργο Παπανδρέου, να ανακοινώνει ότι «We need Global Governance, Global financial Governance and we need it fast» δηλαδή «χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, και την χρειαζόμαστε ΓΡΗΓΟΡΑ»! Ακούστε λοιπόν την επίμαχη ατάκα στο παραπάνω βίντεο μας.

Για παγκοσμιοποίηση ακούσαμε να κάνει λόγο, εκτός των άλλων γνωστών πολιτικάντηδων, και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είπε: «Θα υπάρξει μια άλλου είδους παγκόσμια διακυβέρνηση με άλλου είδους ισορροπίες, διότι, κακά τα ψέματα, η παγκοσμιοποίηση ήρθε και θα μείνει». Καταλάβατε την πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν τά πολιτικά ανδρείκελα;

Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με τά υποχρεωτικά εμβόλια; Όταν για τά δήθεν κρούσματα του βιολογικού όπλου Cοvid-19 γίνεται λόγος και στην Νew Wοrld Οrder, την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων, τότε καταλαβαίνουμε τι παιχνίδι παίζεται εις βάρος μας από την παγκόσμια ελίτ-αλήτ.

Ακούμε από την επικεφαλής υγείας της NSW, δηλαδή της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, Δρ. Kerry Chant όπου σε ενημέρωση δημοσιογράφων, απαντώντας σε ερώτηση μιας δημοσιογράφου εάν τα κρούσματα που παρατηρούνται στο Σύδνεϋ θα ανακοινωθούν οι περιοχές στις οποίες υπάρχουν, και αν θα μπορέσουν να ειδοποιήσουν όλους αυτούς που θεωρούνται ως επαφές με τους φορείς του ιού, απάντησε, είτε με αφέλεια (όπως άλλωστε ως αφελείς χαρακτηρίζει πολλούς πολιτικούς της Αυστραλίας) είτε το ξεστόμισε επί τούτου για να το εμπεδώσουμε, λέγοντας ότι «We will be looking at what contact tracing looks like in the new world order» δηλαδή «Θα εξετάσουμε πώς μοιάζει η ανίχνευση επαφών στη νέα παγκόσμια τάξη …»! Δηλαδή, εάν η New Wοrld Οrder, δηλαδή η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων, το επιτρέψει τότε θα ανακοινωθούν ονομαστικά και οι περιοχές κρουσμάτων και θα δούμε πώς θα ενημερωθούν οι επαφές με την νόσο, ενώ θα επιβάλει στους πάντες τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, δίχως να γνωρίζουμε τι βάζουν μέσα στον οργανισμό μας και γιατί. Οδεύουμε λοιπόν στην Παγκόσμια Κυβέρνηση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Με την χρήση QR όλο το ιατρικό μας απόρρητο θα είναι στην διάθεση της παγκόσμιας ελίτ-αλήτ.

Ακούστε λοιπόν την Kerry Chant στο παραπάνω βίντεο μας.

Ουάου, είπε κάτι τέτοιο και δεν της έβαλαν πιπέρι στο στόμα; Πρόδωσε τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ ή μήπως επί τούτου πετούν τέτοιες ατάκες αυθυποβάλλοντας το μυαλό μας;

Μετά από αυτό το σχόλιο της έτρεξαν τα τρολάκια του συστήματος να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να κατηγορούν τους «συνομωσιολόγους» ότι πιάστηκαν από αυτή την φράση και λένε τά δικά τους.

Στην ώρα του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Σκότ Μόρισον όμως, που έκανε live στο Facebook, (κάτι που δεν θα δούμε ποτέ από τους δικούς μας πρωθυπουργούς) ρωτήθηκε γι’ αυτή την φράση της Kerry Chant και μασούσε τά λόγια του.

Η αναφορά της κυρίας Τσάντ στην Νew Wοrld Οrder έκανε τον γύρο του διαδικτύου ενώ μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας, του Καναδά, της Αμερικής και αλλού, αναφέρθηκαν στο σημείο αυτό. Έως τώρα όμως δεν άκουσα ούτε διάβασα κάτι στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, εκτός εάν αναφέρθηκαν και μου διέφυγε.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που έγινε στην Αυστραλία αναφορά στην New World Order, στην Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων δηλαδή. Και ο υπουργός Υγείας Brad Hazzard είπε επίσης τη φράση αυτή πριν από λίγους μήνες, στις 30 Ιουλίου.

Είπε: «Βρισκόμαστε σε μια πανδημία, …, οπότε μπορείτε να περιμένετε ότι θα έχουμε μετάδοση από καιρό σε καιρό και έτσι είναι – πρέπει να αποδεχτούμε ότι αυτή είναι η νέα παγκόσμια τάξη». Έμμεση αναφορά δηλαδή ότι πίσω από την επιδημία βρίσκεται η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ότι αποφασίσει λοιπόν η σατανική ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων αυτό και θα γίνει. Εκεί φτάσαμε φίλοι μου, και όποιος το πιστεύει. Για τους απίστους και χλευαστές προτείνω υπομονή, σύντομα θα το νοιώσετε και στο δικό σας πετσί.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο