Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Το μουσικό εορταστικό ταξίδι της Ορχήστρας Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, συνεχίζεται. Μετά το Β’ Πανελλήνιο Συνέδριο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Ωραιόκαστρο, επόμενος σταθμός η κεντρική εορταστική εκδήλωσηστα Φάρσαλα.

Την Κυριακή 18 Δεκέμβρη, η Ορχήστρα Νέων Δίου, είναι προσκεκλημένη του δήμου Φαρσάλων, στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, τα έσοδα  της οποίας θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Η Ορχήστρα Νέων Δίου, αποτελούμενη από 40 μουσικούς, με σολίστ το Δημήτρη Μπάση, πλαισιωμένο από τους δικούς μας ερμηνευτές Φιλιώ Σέρβου και Νίκο Μπίνο, με μαέστρο το Νίκο Πατρή, θα ερμηνεύσει συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, ενώ θα κλείσει το πρόγραμμά της με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που ο δήμος Φαρσάλων προσκαλεί σε μεγάλες του εκδηλώσεις την Ορχήστρα Νέων Δίου. Την πρώτη πριν δύο χρόνια με σολίστ τη Γιώτα Νέγκα, τη δεύτερη το περασμένο καλοκαίρι με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τώρα με το Δημήτρη Μπάση.

Είναι γεγονός πως η Ορχήστρα Νέων Δίου, όπου και αν έχει εμφανιστεί, κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη των φίλων της καλής μουσικής και συγχρόνως να προβάλει το Δίον και την Πιερία, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο