Η «ΧΟΥΝΤΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(15/01/2019)

 

Το ζήσαμε και αυτό! Η Ελλάς διανύει την κρισιμότερη περίοδο της με το ξεπούλημα τής Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, και αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 αναμένεται στην Βουλή να ψηφίσουν ή όχι την Συμφωνία των Πρεσπών η οποία έγινε το Κύκνειο Άσμα τής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πλέον, εφόσον οι ΑΝΕΛ αποχώρησαν από την κυβέρνηση εκτός ολίγων προδοτών, όπως τους χαρακτηρίζουν, βουλευτών των ΑΝΕΛ που παρέμειναν στην καρέκλα και θα ψηφίσουν την καταστροφική συμφωνία.

Κάποιοι, ιδιώτες ή οργανωμένοι κομματικοί, σκέφτηκαν να απευθύνουν ΕΡΩΤΗΣΗ στους Συριζαίους βουλευτές, αναγράφοντας σε αφίσες με τά πρόσωπα τους: «ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»; Διένειμαν τις αφίσες στις εκάστου βουλευτού πόλεις όπου και αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία. Εν προκειμένω, στην πόλη μας Κατερίνη, είχαν τα πρόσωπα τής Μπέττυ Σκούφα και τού Αστέριου Καστόρη (δεν γνωρίζω γιατί παρέλειψαν τον Χάρη Τζαμακλή) με το παραπάνω ερώτημα: «ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»;

(οι παρακάτω φωτογραφίες από το ελεύθερο διαδίκτυο)

Βλέποντας τις εν λόγω αφίσες να δημοσιεύονται, βγήκα σήμερα 15 Ιανουαρίου στα επίμαχα σημεία να βιντεοσκοπήσω τις αφίσες για το ανάλογο ρεπορτάζ. Όλες είχαν εξαφανιστεί με εντολή, όχι φυσικά τής αντιπολίτευσης, αλλά τής ίδιας της κυβέρνησης, θυμίζοντας μας εποχές Χούντας και φίμωσης τής ελεύθερης έκφρασης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, μιλάει για «οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού των βουλευτών» και για «φασιστικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές».

Προσέξτε κάτι: «Εκφοβισμός και φασιστικές πρακτικές» είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ το Συνταγματικό δικαίωμα τής ελεύθερης έκφρασης τού πολίτη και, κατά παράβαση τού Συνταγματικού δικαιώματος μας, διέταξε την απομάκρυνση των αφισών.

Ας δούμε τώρα τον ισχυρισμό μου περί Χουντικών πρακτικών και φίμωσης των πολιτών από τον ΣΥΡΙΖΑ:

Όπως έγραψα, οι αφίσες απεικόνιζαν τά πρόσωπα των κατά τόπους βουλευτών με το ΕΡΩΤΗΜΑ, (προσέξτε, το ερώτημα και όχι κάποια απειλή): «ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»;

(Δηλαδή, όπως τό γνωστό ερώτημα στην γνωστή παλαιά διαφήμιση: “Εσύ, πόσα πορτοκάλια έφαγες σήμερα; Να το ποινικοποιήσουμε και αυτό; Με ΣΥΡΙΖΑ όμως όλα είναι δυνατά…!)

Εάν την λέξη «ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ», οι Συριζαίοι την εκλαμβάνουν ώς απειλή, τότε οφείλουν να εγκαλέσουν όσους επώνυμους μιλούν για προδοσία, και αυτόν ακόμη τον πρώην Πρόεδρο τού Αρείου Πάγου Βασίλειο Νικολόπουλο όπου σε επιστολή του στον Πρόεδρο τής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο μιλάει για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» και τον παρακαλεί να απέχει και να πάρει θέση για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ τού ξεπουλήματος τής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων λέει στον Παυλόπουλο: «Δεν θα γίνετε συνένοχος σε μια τόσο ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Εάν και ο ίδιος ο πρώην Πρόεδρος τού Αρείου Πάγου μιλά για προδοσία, πού βρήκαν λοιπόν οι ανεγκέφαλοι Συριζαίοι την «απειλή» στο κείμενο τής αφίσας;

Πρόκειται για καθαρή ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ας το εμπεδώσουν επιτέλους οι ξοφλημένοι, διότι μιλάμε πλέον για ξοφλημένους εφόσον στις ερχόμενες εκλογές στις 17 Μαρτίου ή τον Μάϊο (εκτός εάν με νύχια και με δόντια καταφέρει να εξαντλήσει την -τελευταία- τετραετία του ο ΣΥΡΙΖΑ) κανείς από αυτούς δεν θα ξαναδεί βαρβάτο μισθό και καρέκλα. Εξόφλησαν πιά και το γνωρίζουν πολύ καλά, παρόλα αυτά όμως επιμένουν να ρίξουν την τελευταία πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα και στους ψηφοφόρους που τους ψήφισαν ευχόμενοι να τους κοβόταν το χέρι τους.

Ερωτώ ανοικτά λοιπόν τούς δικούς μας βουλευτές Πιερίας, Χαρίλαο Τζαμακλή , Αστέριο Καστόρη και Μπέττυ Σκούφα: «Θεωρείτε και εσείς ένα απλό ερώτημα ώς απειλή»; Εάν ναι, τότε θα ζείτε με την σκιά τής «απειλής και του φόβου», διότι καθημερινά θα βλέπετε την οργή των Πιεριέων με αυτό το ερώτημα όταν και εάν θα περπατάτε τούς δρόμους μας μετά από το μαύρο που θα σας ρίξει ο -αφυπνισμένος πλέον- λαός μας.

Θα είστε δηλαδή για… λύπηση!!!… αλλά άξιοι τής μοίρας σας.

Υπάρχουν και άλλοι όπου με αφίσες προκαλούν τούς πολιτικούς να μήν ψηφίσουν την κατάπτυστη συμφωνία.

© www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο