ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ ΣΚΟΥΦΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΊΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(25-09-2019)

 

«Η ελευθερία του Τύπου είναι αναφαίρετο δημοκρατικό και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα», δήλωσε η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα, ενώ κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη με άλλους 43 βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ που συνυπέγραψαν την ερώτηση για σύλληψη φωτορεπόρτερ.

Η κυρία Σκούφα μού κάνει δηλώσεις ενώ κατά τ’ άλλα δηλώνει ότι “δέν με γνωρίζει”!

Η κυρία Σκούφα ζητάει από τον υπουργό την εις βάθος διερεύνηση για την προχθεσινή σύλληψη και προσαγωγή στη ΓΑΔΑ του φωτορεπόρτερ Αλέξανδρου Σταματίου, ενώ επιχειρούσε να φωτογραφίσει την εκκένωση της κατάληψης από λαθρομετανάστες στο κτήριο του 5ου Λυκείου στην οδό Μερλιέ και Πρασσά, στα Εξάρχεια.

Η Μπέττυ Σκούφα έχει μάλλον περίσσιο θράσος να επικαλείται «ελευθερία του Τύπου» και το «αναφαίρετο δημοκρατικό και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα» μας, από την στιγμή που η ίδια τόλμησε να καταπατήσει την ελευθερία δημοσιογράφου, δηλαδή εμού προσωπικά.

Κατά την επίσκεψη Τζανακόπουλου στο Επιμελητήριο Πιερίας (21/02/2019), βρέθηκα να καλύπτω την επίσκεψη με την κάμερα μου και την στιγμή που βρέθηκα μπροστά στην κυρία Σκούφα μου επιτέθηκε φραστικά λέγοντας μου ότι δεν με αναγνωρίζει και εμφανώς προσπαθούσε να με αποκόψει ώς δημοσιογράφο από την κάλυψη. Τελικά, μόνο σύλληψη δεν μου έγινε…!

Κατά τ’ άλλα η εν λόγω κυρία επικαλείται -ώς αντιπολιτευόμενη πλέον- «ελευθερία του Τύπου». Τί άλλο θα ακούσουμε;!

Δείτε το επίμαχο σημείο τής εξαλλοσύνης Μπέττυς Σκούφα εναντίον μου.

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο