Θωμάς Αναστασιάδης: Δεν εξαγοράζομαι!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Θωμάς Αναστασιάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Είχα ενημερωθεί, καιρό τώρα, ότι με έχει στοχοποιήσει η διοίκηση.

Το μήνυμα ήταν ότι, αν δεν βγάλω τον «σκασμό», θα έβγαζε στη φόρα τις αναθέσεις στην οικογενειακή μας επιχείρηση από την προηγούμενη διοίκηση.

Όπως ανέμενα, ανέλαβε τον ρόλο αυτό ο κ. Νταντάμης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο άνθρωπος, τον οποίο ακολούθησαν οι ψηφοφόροι του, την δεύτερη Κυριακή, ως εγγυητή μιας εύρυθμης και διαφανής λειτουργίας της νέας διοίκησης και κατέληξε στον πιο πιστό ακόλουθο του Δημάρχου που δεν λέει όχι σε τίποτα.

Ο άνθρωπος που εκπροσώπησε την αριστερά, την κεντροαριστερά και ένα μικρό μέρος της κεντροδεξιάς και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να βγει ΤΡΙΤΟΣ, απέναντι σε ΤΡΕΙΣ δεξιούς συνυποψήφιους!!!

Ο άνθρωπος που με παρακαλούσε προεκλογικά να κατέβω μαζί του, που έδινε γη και ύδωρ για να μπω στα ψηφοδέλτια του και σήμερα ενοχλείται από την παρουσία μου, απλώς και μόνο επειδή επέλεξα άλλο ψηφοδέλτιο.

Ο άνθρωπος που κατάφερε εν όσο συνδιοικεί, να χάσει τους ανθρώπους που εκλέχθηκαν μαζί του, και όχι μόνο, λίγες μόνο εβδομάδες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Για την ταμπακιέρα όμως, επειδή εγώ δεν είμαι, ούτε πρόκειται να γίνω πολιτικός χωρίς «σπονδυλική στήλη»: Η οικογενειακή μας επιχείρηση ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΕ, γεννήθηκε το 1958 από τον παππού μου Θωμά Αναστασιάδη και τα τελευταία 61 χρόνια συνεργάστηκε με ΟΛΟΥΣ σχεδόν τους Δήμους της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και της Κατερίνης.

Κύριε Νταντάμη. Η εταιρία μας έχει πάνω από  60 χρόνια ιστορία. Έχει έδρα, εργαζόμενους και εσείς προσωπικά υπήρξατε για χρόνια πελάτης μας. Δεν είμαστε ούτε ΙΚΕ, ούτε η εταιρία μας συστάθηκε μετεκλογικά…και το τιμολόγιο που λαμβάνετε, όταν έρχεστε σε εμάς, γράφει, ό,τι και η ταμπέλα μας.

Σας ΠΡΟΚΑΛΩ λοιπόν, αφού το πρόβλημά σας είμαι εγώ, να δημοσιεύσετε κ. Νταντάμη:

1. Τις αναθέσεις που έλαβε η οικογενειακή μας επιχείρηση την περίοδο Διοίκησης του κ. Χιονίδη και τις ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ αναθέσεις άλλων ανταγωνιστών της εταιρίας μας.
2. Τις αναθέσεις και τους «πρόχειρους» διαγωνισμούς που έλαβε ανταγωνίστρια τοπική επιχείρηση, στον 1,5 χρόνο της δικής σας συνδιοίκησης.

Κύριοι της Διοίκησης. Δεν ήμουν εκλεγμένος ποτέ. Στα 42 μου χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και δεν εξαγοράζομαι. Προεκλογικά, δέχθηκα επιθέσεις και απάντησα αναλυτικά. Κρίθηκα. Μπορείτε να δείτε το βίντεο που δημοσίευσα προεκλογικά : https://youtu.be/d-nn6pRumPs

Με έχετε προσεγγίσει πολλάκις με διάφορους τρόπους. Λέω ξανά, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΙ. Ίσως αυτό σας ξενίζει. Δεν μπορείτε ΚΑΝ να φανταστείτε, πως κάποιος γίνεται να μην έχει μια τιμή. Ξεχάσατε μάλλον τον ιδεαλισμό του σαραντάρη…

Επιθέσεις, όπως η σημερινή του κ. Νταντάμη, με κάνουν να νιώθω ακόμα πιο χαρούμενος για τις επιλογές μου σε ανθρώπους.

Πάνω που είπα να σας δώσω λίγο ακόμα χρόνο, μου θυμίσατε ότι δεν πρέπει να κατεβάζω τα μανίκια…

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 


Μοιραστείτε το Άρθρο